Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met Hollandse meesters aan de muur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Pronken met Hollandse meesters aan de muur

  Heb je de huizentour bij instagrammer Sandra van Finntage al gezien die gisteren live ging? Dan is je vast en zeker wel de Hollandse meesters in haar keuken en woonkamer opgevallen. En het leuke is? Deze doeken zijn heel gemakkelijk wisselbaar.

  Waarom naar een museum te gaan als je ook thuis kunt genieten van kunst? Tijdens mijn huizentour bij Sandra viel meteen die van Jan van Huysum (Stilleven met bloemen) op in de keuken. Ik kon het alleen nog niet plaatsen; was het op canvas? Nee toch niet, want canvas is vaak veel grover van textuur. Of juist een print? Nee, ook niet. Wat blijkt? Deze plaat van van Huysum is namelijk afgedrukt op textiel.

  Wisselen van Hollandse meesters aan de muur

  Sandra vertelde me dat ze deze bij Muurmeesters vandaan heeft, waar je kunst op textiel koopt. En nu komt het leukste: de doeken komen in een aluminium frame dat je heel gemakkelijk verwisselt. Je kunt dus meerdere doeken kopen en regelmatig wisselen. In de rechterhoek zit een labeltje en als je daaraan trekt, komt de doek los van het frame. Een nieuwe klik je er zo weer in. Handig!

  Pronken met Hollandse meesters aan de muurPronken met Hollandse meesters aan de muur

  Zo verveelt een doek niet (hoewel ik sowieso nooit uitgekeken raak op bloemen aan de muur). Om de zoveel tijd verwisselt Sandra de prints in haar huis (ook in de woonkamer heeft ze een print hangen). In de woonkamer heeft ze trouwens een doek van Martinus Nellius (Stilleven met peren) hangen. Je kiest bij Muurmeesters werk van o.a Rembrandt van Rijn, Frans Hals, Johannes Verspronck en Johannes Vermeer én je kunt het zo groot laten afdrukken als je wilt. Ik ben fan, jullie?

  Meer zien van Sandra’s huis?

  Bekijk dan de huizentour bij instagrammer Sandra hier. Wil je nog meer Sandra zien, volg haar dan op Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Pronken met Hollandse meesters aan de muur”

  1. Dorien schreef:

   Waar kan je de lamp krijgen die over de zithoek heen hangt? 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu