Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: zo maak je een bed van pallets - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  12 januari, 2018

  DIY: zo maak je een bed van pallets

  Oh, wat ben ik toch fan van pallets in huis. Je kunt ze ook voor alles en nog wat gebruiken: van een loveseat voor in de tuin (de DIY al eens gezien die ik vorige zomer maakte?), een loungebank voor binnen of: een hele leuke én budgetproof manier is om een bed van pallets te maken.

  Dit bed van pallets spotte ik tijdens mijn shoot in het huis van Instagrammer Sandra van Finntage. Wat een leuk idee! Ze vertelde me dat ze een aantal pallets op Marktplaats scoorde, ze iets opschuurde én wieltjes eronder bevestigde, zodat ze door konden als bedbodem. Erop plaatste ze een matras. Hoe het ligt? Volgens Sandra nog beter dan een normaal bed! Ik vind dit een hele leuke, gemakkelijk en goedkope manier om een cool kinderbed te creëren. Maar je kunt natuurlijk ook een bed van pallets maken voor een tweepersoonsbed. Ik ben fan van deze DIY, jullie?

  DIY: zo maak je een bed van pallets DIY: zo maak je een bed van pallets

  Meer zien van dit huis?

  De volledige huizentour bij instagrammer Sandra van Finntage is hier te bekijken. Meer weten over Sandra en haar huis volg haar dan op Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu