Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een industriële stellingkast in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  23 november, 2022

  Pronken met een industriële stellingkast in de keuken

  In elk huis staat er wel eentje: de industriële stellingkast. In het ene huis vind je ‘m in de garage, in het andere huis is het dé eyecatcher in de woonkamer. In het Haarlemse huis van Anouk staat de industriële stellingkast in de eethoek.

  Het voordeel van een industriële stellingkast is dat je in één oogopslag ziet wat je in huis hebt. Iets kwijtraken in de kast is moeilijk. Nadeel van zo’n open kast is dat het snel een rommeltje wordt, dus ik raad aan om alleen met zo’n type kast te werken als je er ook netjes je spullen in opbergt, anders kan het juist een doorn in het oog zijn en dat is zonde.

  Bewoonster Anouk is helemaal geslaagd voor de test, want ondanks dat er heel veel in staat, oogt het netjes en geordend. Alle planken zijn netjes onderverdeeld in categorien: de bovenste plank is voor de schalen en de tajine, de plank eronder is gereserveerd voor flessen wijn, schaaltjes en karaffen, weer daaronder staat de voorraad sterke drank en de bijbehorende glazen, daaronder weer al het kristal en op de laatste twee planken van deze industriële stellingkast staan alle kookboeken.

  Deze industriële stellingkast staat in de keuken, maar hij is ook zeker leuk voor in de kinderkamer om al het speelgoed en boeken in op te bergen. Anouk liet ‘m trouwens op maat maken. Heel benieuwd waar in jouw huis zo’n open kast staat.

  Meer zien van deze stellingkast en meer uit het huis van Anouk?

  Goed nieuws, want vrijdag staat de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) online staat. Wil je nog meer weten over Anouk? Volg haar dan op Instagram via Anouk Reitsma

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Anouk:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu