Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Pronken met een buitenkeuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  13 mei, 2019

  Pronken met een buitenkeuken

  Als je een tuin hebt waar er plek voor is, dan is het een idee om te werken met een buitenkeuken. Helemaal met dit mooie voorjaar! Zo spotte ik in de tuin van Annet van Living Stories een buitenkeuken waar je U tegen zegt. Oh, en aangrenzend zit een heerlijke zithoek om te toeven. Beetje jaloers hoor…

  In het voorjaar en in de zomer (en ja, soms ook nog in de herfst én winter) kan het heerlijk toeven zijn in een buitenkeuken. Zodra het mooie weer voor de deur staat, krijg ik de kriebels om de hele dag de deuren open te gooien naar onze tuin. Hoe fijn zou het dan zijn als daar dan ook een buitenkeuken pronkt, zoals bij Annet?

  Annet liet haar stulpje in Heemstede volledig ontwerpen door een architect. Omdat de tuin zo’n dertig meter diep is, nam de beste man deze ook maar mee. Het is immers een verlengstuk in de zonnige maanden, toch? Annet vertelde me dat zodra de zon schijnt het hele gezin naar de tuin verplaatst en heerlijk toeft in deze zithoek en buitenkeuken. Uiteraard mag een barbecue zeker niet ontbreken in zo’n buitenkeuken.

  Pronken met een buitenkeuken Pronken met een buitenkeuken

  Meer zien van deze buitenkeuken en meer uit het huis van Annet?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog drie woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annet volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop Living Stories te checken.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van stylist en blogger Sanne van &Stijl:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu