Een robuuste hoogslaper voor de stoere jongenskamer

Als kind had ik een hoogslaper en dat vond ik geweldig: slapen in de hoogte. Lekker veilig en omringd door mijn hele verzameling aan knuffels. In het huis van Annet van Living Stories ontdekte ik een robuuste hoogslaper waar mijn hart, ondanks dat ik al volwassen ben, sneller van ging kloppen.

Hoe fijn is het slapen in zo’n robuuste hoogslaper? Helemaal omdat je in dit bed kunt kiezen of je nou boven of beneden slaapt (ik zou elke avond keuzestress hebben!). Het leuke aan deze hoogslaper is dan de zijkanten open zijn, de trap extra breed is (ik herinner me vroeger vooral dat hele kleine trappetje naar boven, is gelukkig al die jaren goed gegaan) én het dak. Deze robuuste hoogslaper heeft ook meer iets weg van een bedstede, toch? Ik zou ‘m zelf nog afmaken met zo’n gezellige lichtslinger.

Oh, en in de kop staat ‘stoere jongenskamer’ maar voor meisjes is zo’n robuuste hoogslaper natuurlijk net zo mooi. In de hometour bij Bettina heeft dochtertje Bobby ook zo’n robuuste hoogslaper met roze accenten. Net zo leuk, toch?

Een robuuste hoogslaper voor de stoere jongenskamer

Een robuuste hoogslaper voor de stoere jongenskamer

Een robuuste hoogslaper voor de stoere jongenskamer

Meer zien van deze robuuste hoogslaper en meer uit het huis van Annet?

Goed nieuws, want de komende week komen er nog twee woontips online met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video shoot, die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Annet volg haar dan op Instagram en vergeet ook niet haar webshop Living Stories te checken.

Bekijk hier de eerste woontip uit het huis van Annet:

Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour in het huis van stylist en blogger Sanne van &Stijl:

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

Reageer ook