Op huizenjacht? Zo krijg jij je droomhuis!

Hoera! De komende tijd ga ik samen met de Rabobank tips geven voor als je op huizenjacht bent. Dat komt natuurlijk goed uit, helemaal nu ik zelf volop op huizenjacht ben. Mijn ervaringen deel ik de komende tijd in een reeks video’s, te beginnen met huizenjacht tips om jouw droomhuis zo snel mogelijk te krijgen.

Taaie hypotheekstof

Mijn huis was binnen twee weken verkocht. Maar ja, een nieuw huis vinden, blijft lastig in deze krappe woningmarkt. Dus nu huur ik voorlopig zodat ik in alle rust een nieuw droomhuis kan kopen.

Je eerste huis kopen, is nu eenmaal spannend; er komt zoveel op je pad. Wat dacht je van al die taaie hypotheekstof?  Maar voordat je op huizenjacht gaat, is het goed om te weten wat voor hypotheekbedrag je kunt lenen, want niets is zo vervelend dan huizen bezichtigen die je uiteindelijk niet kunt betalen (guilty!). Daarna kan de jacht echt van start gaan. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Voor de tweede keer een huis kopen

Omdat ik zelf voor de tweede keer een huis koop, wil ik graag voor de eerste video mijn ervaringen delen toen ik jaren geleden voor het eerst op huizenjacht was. Waar moet je allemaal op letten voordat de jacht begint én als deze eenmaal is begonnen, hoe ga je om met makelaars? Gelukkig komen deze tips mij zelf ook weer goed van pas want ook ik ben volop op huizenjacht.

Droomhuis eenmaal gevonden? Via de Rabobank kun je binnen een week een hypotheek rond krijgen. Een week! Zo hou je nog eens tijd over om je bezig te houden met het inrichten van je nieuwe huis. Cruciaal!

Op de planning…

Wat er de komende tijd op de planning staat? Naast hypotheektips (ja, ook jij moet eraan geloven) geef ik je uiteraard ook een kijkje in mijn toekomstige huis, laat ik je andere inspirerende huizen zien én geef ik stylingtips. Enjoy!

* Dit is een inspirerende samenwerking met de Rabobank.

Reageer ook