Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

DIY: gordijn frame - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  13 augustus, 2016

  DIY: gordijn frame

  Veel licht in huis is super leuk, en het is ook fijn als je van het uitzicht kunt genieten door de grote ramen. Maar de inkijk die je dan automatisch hebt soms niet leuk. En daarvoor hebben wij nu de ultieme oplossing gevonden.

  Wanneer je wat minder inkijk wilt hebben maar absoluut geen licht wilt verliezen door allemaal spullen voor je raam te zetten is deze DIY echt super handig en helemaal Interior Junkie proof. Je maakt een kader ter grootte van je raam spant hier een stofje naar keuze tussen daarna kun je het voor je raam zetten.
  Wat ook heel fijn is aan deze DIY, je hoeft er niet op en top handig voor te zijn. Daarom is het ook lekker snel klaar, en daar ben ik persoonlijk gek op!
  201622_idip20a_02_PH130758

  wendy

  Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen. Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen.

  Eén reactie op “DIY: gordijn frame”

  1. Renate schreef:

   Woow, dat zou ook handig zijn als super chique hoor.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu