Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek

  Mijn thuiswerkplek is bijna af. Een van de laatste projecten was een inspiratiewand, daar waar eerder een wand van kurk te vinden was. Tijd voor iets nieuws in de vorm van een muurtje met prachtig behang uit de Moooi Wallcovering Tokyo Blue lijn van Arte. Is me toch mooi geworden…

  Dit hoekje op mijn thuiswerkplek was er altijd al eentje waar ik al jaren niet blij mee was. Onder het mom van ‘elders in huis zijn er genoeg andere projecten’ liet ik dit hoekje een beetje aan zijn lot over. Ik maakte jaren terug nog wel van multiplex een Wall of Fame van knipsels van publicaties over mij en ons huis en stalde dat tegen de muur aan. Maar echt mooi vond ik het niet. Dat is ook de reden waarom ik dit hoekje zelden fotografeerde; het was een soort van ‘verdomhoekje’.

  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek

  Make-over tijd!

  Nu ben ik niet vies van een make-over hier en daar in ons Haarlemse droomhuis. Dus bedacht ik dat het super mooi zou zijn om de ronde inham in de muur te behangen. Dan werd het ook meteen een kunstwerk op zich. Het Indigo Macaque behang uit de Moooi Wallcovering Tokyo Blue collectie van Arte bleek ideaal, omdat het blauwe zo mooi afsteekt tegen het warmrode op de muur.

  Het meest bijzondere aan dit behang is dat het ook echt een kunstwerk op zich is, want het is volledig gemaakt van denim en de print van aapjes is erop geborduurd. Een intensief klusje om te behangen, helemaal als je je bedenkt dat ik werkte met een ronding en dat de banen 130 cm breed was. Met de hulp van mijn assistent (a.k.a de hubby!) is dit muurtje weer uiteraard vlekkeloos behangen. Het fijne van dit behang is dat je de muur lijmt in plaats van het behang. Als je werkt met een vlijmscherp stanleymesje, een strakke hand en dus die handige assistent aan je zijde hebt, dan komt het helemaal goed.

  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek
  Nieuwe inspiratiewand op mijn thuiswerkplek

  Meer weten over dit mooie behang en meer uit de bijzondere Moooi Wallcovering Tokyo Blue lijn? Bekijk dan de website van Arte. Heel benieuwd wat jij van deze inspiratiewand vindt. Good to know: binnenkort ga ik bezig met Mijn Grote Thuiswerkplek Make -Over post en laat ik je het eindresultaat zien van mijn nieuwe thuiswerkplek. Wordt vervolgd, dus.

  *Dit is een inspirerende samenwerking met Arte. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu