Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  29 november, 2020

  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl

  Elke week een lijstje vol moois voor in huis wat op mijn wishlist staat. Items die ik per direct in mijn huis wil hebben. Met deze week weer heel veel leuks voor in de kerstboom, uiteraard geinspireerd op mijn XXL kitscherige kerstboom.

  Kerstige slagroomsoes

  Mijn hart maakt altijd een sprongetje als ik een ornamentje ontdek die ik nog niet in de boom heb hangen. Zoals deze slagroomsoes! Die zal zeker niet misstaan naast mijn Bossche Bol, macaron en ijsco. Dit ornamentje is van glas, is met de mond geblazen en meet 7,5 cm. Een tip: haal het touwtje eraf en hang er een gouden kerstboomhanger aan. Zo hangt hij mooier in de boom.

  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl
  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl

  Uitpakken maar!

  Wat een feest als je deze cadeautjes mag uitpakken. Zelf heb ik nog geen cadeautjes in de kerstboom hangen, wel onderin natuurlijk in de vorm van cadeautjeslampen. Deze zijn extra zoet door het roze, wit en gouden jasje. In de webshop staat dat dit ornamentje 27,5 cm meet, maar daar geloof ik niks van. Ik schat iets van maximaal 10 cm.

  Jeugdsentiment

  Met een kleintje van 1,5 jaar mogen Takkie en Siepie natuurlijk ook niet ontbreken in de kerstboom, toch? Valt me van mezelf tegen dat ik deze vorig jaar niet kocht. Uiteraard komen Takkie en Siepie in een setje van twee én in een feestelijke verpakking. Speciaal voor de feestdagen hebben ze beide een kerstmuts opgezet.

  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl
  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl

  Rudolf

  Een rendier heb ik al in de kerstboom, maar er mag best nog wel eentje in. Wat is een kerstboom nou zonder rendier? Ook de Kerstman hangt er immers meerdere keren in. Deze Rudolf komt uiteraard met een rood neusje en zal zeker favoriet zijn onder de kleinste interior junkies…

  Game over!

  Je snapt dat dit ornamentje in de vorm van een console voor de hubby is. Wat heeft die man van mij vroeger vaak achter de computer gezeten. Naast schietspelletjes was voetbal ook altijd favoriet. Totdat hij zelf vond dat hij er teveel achter zat en de spelcomputer in een doos op zolder legde. Speciaal voor hem dit ornamentje…!

  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl
  Woonfavorieten: kerstige slagroomsoes + pokébowl

  Gezond ornamentje

  Ook dit MOET dit jaar in mijn kerstboom: dé pokebowl. Dat matcht ook zo goed met mijn sushirol en gefrituurde garnaal. Ik hou zelf enorm van pokébowls en dan het liefst met zalm, mango en avocado. Krijg er trek van als ik dit tik…

  Bekijk hieronder nog meer verleidelijke woonfavorieten:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu