Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aankoop: Pastoe kast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  Nieuwe aankoop: Pastoe kast

   

  Kijk hem staan dan: mijn nieuwe Pastoe-aankoop.

  Vorige week bezocht ik de Pastoe Fabriek (binnenkort staat het report online) in Utrecht en mijn bezoekje sloot ik – heel toepasselijk – af met mijn tweede Pastoe-aankoop: de speelse Totem kast die je per element kunt schuiven. Je kunt de Pastoe Totem kasten trouwens naar eigen smaak customizen. Ik kocht hem kant en klaar, maar deze aankoop smaakt natuurlijk naar meer.. .

  Wil jij ook een échte Pastoe? Aanstaande opent de Pastoe Outlet in hun eigen fabriek. Dat betekent heel veel korting! Daar gaan je handen toch van jeuken???

   

   

   

   

  Eén reactie op “Nieuwe aankoop: Pastoe kast”

  1. […] snuisterijen aan de muur, krijtverf in de eethoek, houten kistjes aan de muur als boekenkast en Pastoe Wire chairs aan de […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu