New Yorkse kunst aan de muur

In mijn laatste weekend in New York, op het einde van mijn geld, kwam ik ineens twee hele coole kunstwerken tegen. Die konden gelukkig nog nét mee naar huis..

Het komt niet vaak voor dat De Grote Liefde en ik op één lijn zitten wat betreft kunst. Toen hij meldde dat hij de het Grachtenpandjes kunstwerk van Juliette de Swarte superleuk vond, twijfelde ik geen moment. En toen we beiden, na een hilarische stand-up comedy avond, nog even in West Village aan het wandelen waren, stuitten we op een galerie waar ons oog direct viel op het werk van een Franse kunstenaar die zich laat inspireren door wereldsteden.

En hoppa, twee stuks gingen over de toonbank. Binnenkort pak ik ze uit, hang ze zorgvuldig aan de muur en laat ik jullie uiteraard het eindresultaat zien. Voor nu: happy Tuesday!

Reageer ook