Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn wc stylen met een wel erg bijzonder pronkstuk... - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 04-03-2024

  Mijn wc stylen met een wel erg bijzonder pronkstuk…

  Mijn wc op de bovenste verdieping was nog steeds niet echt een gezellige ruimte (minor detail: hij staat middenin de badkamer. Heel wat anders dus dan mijn toilet op de begane grond (iets met flamingo’s..). Tijd om daar verandering in te brengen dus ging ik aan de slag met mijn wc styling…

  In een van mijn vlogs kon je een tipje van de sluier zien wat ik afgelopen december deed met GROHE. Ik ging mijn toilet op de zolderverdieping stylen met als pronkstuk m’n nieuwe douche-wc. Voor deze video ging ik dan ook samen met GROHE de uitdaging aan om de ruimte flink wat op te leuken met spullen uit mijn eigen huis. Maar voordat dat gebeurde, werd eerst de GROHE Sensia Arena douche-wc geïnstalleerd (wat een feest!). Wat deze wc nou zo bijzonder maakt? Hieronder bekijk je de video en vertel ik je hier meer over.

  De GROHE Sensia Arena douche-wc reinigt met warm water en dat is wel even wennen, dus. Maar na een tijdje ga je het heel normaal vinden (en mis je ‘m zelfs als je eens niet op zo’n douche-wc zit). Je bedient ‘m via een app (doorspoelen, gewenste waterstraal en temperatuur en fohnfunctie, geniaal!) en de klep gaat automatisch open en dicht als je ervoor staat. Oh, en er zit een lampje in. Handig voor ‘s nachts. En stiekem word je steeds luier met zo’n douche-wc. Scheelt ook weer wcrollen kopen, hoewel ik wel aanraad er altijd eentje te bewaren, just in case (als je mobiel bijvoorbeeld uitvalt, maar gelukkig zit er ook gewoon een afstandsbediening bij die je aan de muur bevestigt).

  Wil je meer weten over de nieuwe douche wc, check dan de website van GROHE. Ik ben nu natuurlijk heel erg benieuwd of jullie zelf ook zo’n douche-wc hebben en wat jullie ervan vinden.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met GROHE. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 


  3 reacties op “Mijn wc stylen met een wel erg bijzonder pronkstuk…”

  1. Lisa schreef:

   Wat leuk ons kleedje te zien in je make over ?

  2. Marie schreef:

   Super leuk kleedje! Waar is die van?

  3. Yoshiko home schreef:

   Wij zijn vereerd ons Hanoi tapijtje te zien in deze mooie make over: Love it!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu