Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 16-07-2024

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

  Mijn badkamer is natuurlijk al helemaal af. En wat ben ik er blij mee! Toch ontbrak er nog een een badkamer must have én was het flink zoeken naar een Interior Junkie proof elektrische tandenborstel die moeiteloos blendt in mijn hotel chic badkamer. Missie geslaagd want ik heb me toch een hippe gevonden…

  Badkamer must have #1: een plant

  Geen ruimte in huis is compleet zonder een plant, ook al is het een kleine ruimte, zoals je badkamer. Nu droom ik al tijden van een enorme plantenwand in mijn badkamer, maar voor nu stalde ik er gewoon eentje op mijn badkamermeubel. Planten maken je ruimte echt af en voegen direct meer sfeer én kleur toe. Extra bijkomstheid is natuurlijk dat planten de lucht zuiveren. Dat is nog eens een goed begin van je dag, toch?

  Badkamer must have #2: een heerlijke geurkaars

  Het grote nadeel van deze badkamer is het feit dat er geen bad in zit. Daar was de ruimte gewoon niet groot genoeg voor. Toch creëer ik, ook al ga ik niet in bad, graag een spa gevoel door regelmatig een geurkaars aan te steken als ik me opmaak of in de avond mijn make-up eraf haal. Een heerlijk rustgevend ritueel.

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

   

  Badkamer must have #3: een Interior Junkie proof elektrische tandenborstel

  Halleluja! Ik heb hem dan eindelijk gevonden hoor: de Philips Sonicare DiamondClean 9000. Wellicht ken je hem nog van de badkamer make-over bij Cynthia? Deze black beauty komt trouwens als geroepen, aangezien ik al een tijdje kamp met kiespijn en tandvleesproblemen. Naast een bezoekje aan de tandarts en de mondhygieniste wordt tweemaal per dag poetsen natuurlijk een feestje. Er zitten verschillende poetsstanden op, waaronder Gum Health, ideaal dus voor mij. Met sonische trillingen maakt deze elektrische tandenborstel tot wel 62.000 poetsbewegingen per minuut. Kan geen handtandenborstel tegenop.

  Extra stylish is het oplaadstation; je laadt de tandenborstel op in een glas! Deze knapperd won dan ook niet voor niets een Design Award. Oh, en voor op reis doe ik hem in een gitzwarte USB reisoplader, zodat ik m’n tandenborstel onder andere via m’n laptop kan opladen. Tja, zelfs de meest functionele apparaten in mijn huis komen in een mooi jasje.

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

  Badkamer must have #4: een kristal

  In elke ruimte in huis werk ik met kristallen en edelstenen. Niet alleen omdat ze je huis en jezelf een goede vibe geven, maar ook omdat ze heel mooi staan als woonaccessoire. In mijn badkamer staat tegenwoordig een celestien. Deze steen heeft onder meer een kalmerende werking, het maakt je helemaal zen en geeft je humeur een flink boost. Ideaal dus ook om je dag mee te beginnen. Of juist te eindigen.

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

   

  Er is nog meer…

  Houd mijn blog in de gaten, want ik ga over een tijdje een andere hippe badkamer fotograferen én laat ik je meteen de messing versie (ja, die bestaat dus ook!) zien van de Sonicare DiamondClean. Wordt vervolgd…

  Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Philips. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support! 

  Advertisement

  6 reacties op “Mijn nieuwe badkamer must have: deze black beauty”

  1. Jel schreef:

   Mooie tandenborstel! Ben ook benieuwd naar de messing versie.

   Welk badmeubel is dit? Zoek ook nog zoiets, wel van hout maar blad van sterker materiaal ivm de kinderen. En je spiegel, waar is die van?

   • interiorjunkie schreef:

    Gaaf he? Kastje is een ladekastje via MADE.com, de binnenkant is door een klusjesman wasbakproof gemaakt 😉

  2. Fikra schreef:

   Prachtig joh Elise, heb je een link van je wandtegels kan ze helaas op de Website niet vinden. X

  3. Zoë Stavridis schreef:

   Hi Elisah,

   Ben helemaal weg van jullie prachtige badkamer. Waar hebben jullie de marmeren tegels vandaan, ze zijn prachtig!
   Hartelijke groet,

   Zoë

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu