Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Vlog #100 | Thuiswerkplek pimpen + mom's night out - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  3 juli, 2020

  Vlog #100 | Thuiswerkplek pimpen + mom’s night out

  De honderdste vlog alweer, wat een mijlpaal! In deze vlog zie je waarmee ik mijn thuiswerkplek onlangs pimpte. Ook filmde ik de nieuwste hometour bij Ingrid uit Haarlem, adopteerde Ellen m’n oude kastje én had ik een heerlijke mom’s night out in een grachtenpand in Haarlem. Helemaal voor mezelf!

  Meer hometours, vlogs, make-overs, babykamer tours en andere wooninspiratie bekijken, abonneer je dan gratis op het Interior Junkie YouTube kanaal. 

  Meer video’s vol wooninspiratie:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu