Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors

  Waarschijnlijk ben ik niet de enige die toegeeft veel op Instagram te zitten. Ik sta er mee op, ik scroll er in mijn vrije uurtjes (en stiekem ook onder werktijd..) doorheen en voordat ik ga slapen, bekijk ik eerst mijn homepage voor nieuwe berichten. Mijn favoriet? Die met die geweldige vloeren…

  Oke, misschien scroll ik soms iets teveel doorheen, maar ik kan wel oprecht zeggen dat ik veel inspiratie opdoe. En dat is voor mijn werk als vormgever niet geheel onbelangrijk.

  Vloerenjunkie

  Zo zocht ik laatst inspiratie voor vloeren. Niet een normale houten vloer, maar juist iets bijzonders.  Allereerst mijn favoriete sites en blogs afgestruind, maar nog niet gevonden wat ik zocht. Totdat ik ‘even’ mijn Instagram ging checken. Daar zag ik een afbeelding van voeten, met een mooie vloer erbij, langs komen.

  Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors

  Origineel zijn deze afbeeldingen niet echt, want waarschijnlijk hebben we allemaal al zo’n afbeelding langs zien komen. Maar het leuke is dat er een hele hashtag + pagina achter zit. Namelijk: #Ihavethisthingwithfloors.

  Grafische vloeren in zwart-wit

  Hier kun je ontzettend veel inspiratie opdoen voor mooie vloeren. Tegels in alle kleuren en maten, patronen van de gekste dingen en diverse mozaïek combinaties. Een aanraden om deze hashtag en pagina eens te bekijken voor nieuwe inspiratie. Mijn favoriete vloeren? Grafische patronen, zwart wit en natuurlijk marmer! Ik deel ze natuurlijk graag met jullie.

  Volgen jullie mij al op Instagram? Ik neem jullie graag mee in mijn inspiratie, ideeën en dagelijkse bezigheden.

  Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloorsMijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors ihavethisthingwithfloors-interiorjunkie9

  Beeld gevonden via:

  1 t/m 8: I have this thing with floors. 9: Eigen beeld/Renate Rijnberg.

  Renate

  Renate is een vormgever, of, zoals ze het in het Engels nog beter kunnen zeggen: ‘someone who gives shape’. Ze heeft eerst op het Nimeto Utrecht de studie interieuradviseur gevolgd en is hierna in België interieurvormgeving gaan studeren. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf waar ze vorm geeft aan meubels, grafische designs en interieurs. Renate is altijd op zoek naar nieuwe vormen en inspiratiebronnen. Op haar Instagram en haar gelijknamige website kun je haar creativiteit volgen.

  Eén reactie op “Mijn liefde voor #ihavethisthingwithfloors”

  1. Marloes schreef:

   Ja, love it! Ik ben ook dol op vloeren <3

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu