Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 02-12-2023

  16 januari, 2019

  Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox

  Er zijn veel manieren om een interieur persoonlijk te maken. Teksten of quotes op posters zijn een leuke toevoeging in huis. Maar wanneer je, net als ik, graag telkens verandering in je interieur maakt, is het leuk om de teksten die jou aanspreken op een letterbord of lightbox te zetten.


  Het gebruik van letterborden is niet nieuw. Zo werden letterborden vroeger al gebruikt in winkels om prijzen op te zetten. Het handige van een letterbord is dat je er veel losse letters en cijfers bij krijgt zodat je jouw persoonlijke teksten erop kwijt kunt. Een lightbox lijkt erg op een letterbord, alleen werkt deze op batterijen of stroom, waardoor de tekst kan oplichten als je de lightbox aanzet. Beide zijn in verschillende afmetingen te krijgen, zodat ze in elke ruimte passen.

  De echte uitdaging is volgens mij om een tekst of quote te zoeken die bij jouw persoonlijkheid en interieur past. Natuurlijk vind je op internet genoeg inspiratie, zodat iedereen wel een plek voor een lightbox of letterbord in zijn interieur heeft.

  Ook een letterbord in huis? Bij deze drie hele leuke!

  Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox

  Dit letterbord komt met 284 letters, dus genoeg om elke dag een andere quote of boodschap voor je lief op te zetten. Hij meet 60 x 45 cm dus ideaal om op een wandplank of kast te zetten. Maar hangend aan de muur in de keuken (met het menu van de dag bijvoorbeeld) doet ‘ie het ook erg goed.

  Kids proof

  Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox

  O zo zoet voor in de baby- of kinderkamer is deze lichtbox. Je kunt zo creatief zijn als je wilt, want de box komt met 14 verschillende prints zodat je regelmatig kunt wisselen.

  Inspirerende tekst

  Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox

  Net zo zoet, maar dan wel iets stoerder is deze box met de tekst Bright stars and moonlight’. Niet jouw tekst, dan kun je nog kiezen uit drie meegeleverde quotes als ‘You light me up’, ‘Cosy nights’ en ‘Let it happen’.

   

  kirsten

  Kirsten woont samen in een jaren ‘60-woning in Nieuwegein. Ze werkt als juf van groep 7 op een basisschool. Hiernaast is zij mede-eigenaar van de interieurblog Heutster. Hier delen Kirsten en haar vriend Niels resultaten van styling-projecten die ze samen in hun industrieel ingerichte woning hebben uitgevoerd. Kirsten houdt van een stoere inrichting en is niet bang om statements te maken. Op Interior Junkie deelt ze haar ideeën met je.

  Eén reactie op “Maak een statement in huis met een letterbord of lichtbox”

  1. Rachel schreef:

   Ik heb ook een letterbord en ik vind ‘m echt fantastisch!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu