Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer

  Je kon eerder al zien dat ik mijn logeerkamer totaal anders inrichtte dan mijn master bedroom. Vorige week stuitte ik nogmaals op een roze slaapkamer vol zachte tinten. En wat was het fijn om hier even doorheen te lopen. Ik zag zoveel moois, zoals aaibare materialen als fluweel, gouden accenten én een stunning nachtkastje.

  Een roze slaapkamer in combinatie met goud straalt luxe uit, helemaal als je deze tint combineert met zachte materialen als fluweel, satijn, zijde en wol. Helemaal tijdens het najaar (want tijdens het tikken van deze post is het al urenlang aan het regenen in Haarlem). Het is trouwens helemaal niet zo goed dat ik me fijn voel bij de kleur roze. Roze is onder meer de kleur van passie, vertrouwen, vrouwelijkheid en de waardering voor anderen. Zachtroze staat voor de vrouwelijke schoonheid zelve.

  Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer

  Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer

  Roze: ook een kleur voor mannen

  Juist ja, toch best wel een kleur voor vrouwen, hoewel mannen het, mits je roze combineert met enkele stoerdere items (denk maar aan industriële lampen, of zwart staal), ook steeds meer gaan waarderen. Zo vindt die van mij het totaal niet erg dat er jarenlang een roze bloesemboom (en sinds dit jaar dus een roze lelieboom) pronkt in de woonkamer.

  Deze roze slaapkamer spotte ik op de vt wonen & design beurs. Je snapt dat ik hier niet meer weg wilde. Wat een fijne slaapkamer. Hebben jullie deze ruimte ook gespot op de beurs? Zo ja, ik ben erg benieuwd wat jullie van deze slaapkamer vinden.

  Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer

   

  Mierzoet: pronken met een roze slaapkamer

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu