Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Een vlakverdeling op de muur: werk ermee in hoge ruimtes - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 10-12-2023

  Een vlakverdeling op de muur: werk ermee in hoge ruimtes

  Ik ben fan van hoge muren. Ze hebben voor mij iets statisch. Maar zo’n hoge muur kan ook heel groot ogen in een ruimte. Werk dan ook altijd met iets wat zo’n groot oppervlak breekt, zoals een vlakverdeling op de muur. Maar ook sierlijsten of een groot kunstwerk doet veel goeds.

  Je kunt je verloren voelen in een ruimte met hoge muren als hier niet goed me omgegaan is. Gelukkig is dat totaal niet het geval in een van de tiny houses van Nadine. De ruim vier meter hoge muren lijken allesbehalve pompeus, doordat haar vriend een vlakverdeling op de muur bedacht. Omdat deze tiny hous modern is, vielen sierlijsten een beetje uit de toon. Zo’n vlakverdeling op de muur is dan ideaal.

  Nadine’s vriend is meubelmaker en maakte van multiplex platen verschillende vlakken, bevestigde die op de muur en verfde ze in precies dezelfde tint. Als finishing touch bedacht Nadine het grote kunstwerk. Ik vind het een prachtig geheel. Ben je meer fan van budgetproof sierlijsten, bekijk dan mijn DIY sierlijsten blogpost.

  Meer zien van deze vlakverdeling op de muur en meer uit de tiny’s van Nadine?

  Goed nieuws, want de komende week komt er nog één woontip online uit Nadine’s tiny houses met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Nadine? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account Studio Vorm Creative en de tiny’s via Jot + Fest

  Bekijk een eerder woontip uit de tiny’s van Nadine:

  © Beeld Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu