Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kringloopschatten spotten doe je zo - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  3 juli, 2018

  Kringloopschatten spotten doe je zo

  Veel kringloopwinkels liggen vaak vol met meuk. Hierdoor is het vaak lastig om iets leuks te spotten, mits je er aanleg voor hebt. Toch is het niet onmogelijk. Met deze gouden tips weet jij straks precies hoe je tussen alle rotzooi kijkt, zodat je de mooiste kringloopschatten spot.

  Researchen

  Doe eerst wat research voordat je gaat shoppen bij een kringloopwinkel. Stap niet op de eerste de beste af, maar kijk vooral bij de wat kleinere kringloopwinkels. Hier spot je vaak veel moois. Een tip: mijd die in de Randstad, want hier zijn de prijzen stukken hoger dan elders in het land.

  Kijk goed

  Omdat kringloopwinkels altijd bomvol spullen zitten, is het belangrijk om de tijd te nemen als je hier gaat winkelen. Je kan namelijk niet alles in één keer zien. Het kan dus zo maar zijn dat als je voor de twee keer langs een schap loopt je oog ineens valt op een mooi pareltje.

  Put it on paper

  Als je op zoek bent naar een specifiek item bij een kringloopwinkel, schrijf het dan op. Er is in een kringloopwinkel namelijk zo veel te spotten dat je vaak vergeet waarvoor je ook alweer kwam…

  Makkelijk verzamelen

  Bij de meeste kringloopwinkels heb je karretjes. Gebruik deze altijd. Aan het einde van je shopsessie kan je dan goed bekijken welke spullen je echt graag wil hebben en welke niet. Zo voorkom je dat je thuis komt met iets waar je niet bij mee bent.

  DIY

  Tot slot: kijk niet alleen naar de buitenkant van een meubel. Vaak zijn er bij een kringloopwinkel ontzettend leuke bijzettafels of andere accessoires te vinden die er na een lik verf gelijk een stuk mooier uit zien. Gebruik dus die creatieve mindset.

  Heb je zelf ook nog onmisbare tips om te shoppen in de kringloopwinkel? Ik hoor het graag.

  Beeld thumb: The French Bedroom Co.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu