Struinen op de vlooienmarkt in Lille

Wat was de bekende vlooienmarkt in Lille toch leuk. Drie dagen lang struinde ik het af op zoek naar tweedehands parels. Had je het artikel al gelezen met al mijn tips om deze vlooienmarkt te overleven? Ik maakte ook een video met meer over deze leuke vlooienmarkt in Lille. Enjoy!

Nog meer video’s vol wooninspiratie en hometours:

2 reacties

Vintage vloerkleden -

Er is hier inderdaad veel inspiratie te vinden voor je interieur! Kun je ook een keer een vlog maken helemaal toegespitst op matten? De juiste mat kan namelijk zoveel doen voor een kamer..bijvoorbeeld vintage vloerkleden die nu helemaal hip zijn. Is maar een idee! Vlog’ze verder!

Franca -

Goeiedag Elisah, net je vlogs ontdekt en wat word ik daar vrolijk van! Je bent een inspiratie voor mijn interieur én mijn humeur. Groetjes, Franca

Reageer ook