Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Struinen op de vlooienmarkt in Lille - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  7 september, 2018

  Struinen op de vlooienmarkt in Lille

  Wat was de bekende vlooienmarkt in Lille toch leuk. Drie dagen lang struinde ik het af op zoek naar tweedehands parels. Had je het artikel al gelezen met al mijn tips om deze vlooienmarkt te overleven? Ik maakte ook een video met meer over deze leuke vlooienmarkt in Lille. Enjoy!

  Nog meer video’s vol wooninspiratie en hometours:

  2 reacties op “Struinen op de vlooienmarkt in Lille”

  1. Franca schreef:

   Goeiedag Elisah, net je vlogs ontdekt en wat word ik daar vrolijk van! Je bent een inspiratie voor mijn interieur én mijn humeur. Groetjes, Franca

  2. Er is hier inderdaad veel inspiratie te vinden voor je interieur! Kun je ook een keer een vlog maken helemaal toegespitst op matten? De juiste mat kan namelijk zoveel doen voor een kamer..bijvoorbeeld vintage vloerkleden die nu helemaal hip zijn. Is maar een idee! Vlog’ze verder!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu