Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kleur bekennen met een roze bank in huis - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  Kleur bekennen met een roze bank in huis

  Mijn moeder en zus waren echte ‘meisjes meisjes’. Roze was hun lievelingskleur. Het liefst gecombineerd met bloemetjes. Ik zette me daar fel tegen af en wilde alles blauw. Dit is eigenlijk nog steeds zo; mijn lievelingskleuren zijn groen en blauw, hoewel ik tegenwoordig een roze bank in huis ook best kan waarderen…

  In mijn interieur vind ik groen en blauw ook nog steeds erg mooi maar ja er zijn er genoeg die blijven vasthouden aan ‘blauw en groen is boerenfatsoen’. Met andere woorden: niet doen! Ik zou zeggen: het is juist heerlijk en ook mooi om die regels te doorbreken.

  Graag meer kleur in Hollandse interieurs

  Een van mijn dochters is ook een echt ‘meisje meisje’. Geen broeken maar jurken en rokjes en alles moet roze. Wederom probeer ik te sturen maar soms moet je ook kunnen toegeven. En nu komt het; ofschoon ik weinig roze in mijn interieur heb, ontdekte ik onlangs dat dit juist heel erg mooi kan zijn. Ik vind dat Nederlandse interieurs in het algemeen meer kleur kunnen gebruiken maar doe gewoon wat bij je past. Ik ben nog niet zover dat ik roze ook echt ga toevoegen – in grote stukken dan – een kaarsje of accessoire lukt me wel, maar ik kan het nu in ieder geval wel waarderen.

  Daarom bij deze mijn top 4 aan roze banken!

  Wie wordt er nou  niet wild van de combinatie roze met fluweel (zie beginbeeld)? Deze roze fluwelen bank is groot genoeg om urenlang op te hangen.

  Klassieke roze bank

  Kleur bekennen met een roze bank in huis

  Deze roze bank is mooi klassiek qua uitstraling. Doet je meteen denken aan de welbekende van Arne Jacobsen.

  Zoete slaapbank

  Kleur bekennen met een roze bank in huis

  Mensen die komen slapen? Die stal je natuurlijk op zo’n roze slaapbank. Gegarandeerd een goede nachtrust.

  Dik bankje

  Kleur bekennen met een roze bank in huis

  Deze roze bank is een beetje chubby en dat maakt ‘m extra leuk. Hij komt met houten pootjes en twee sierkussens.

  mandaVan jongs af aan was Manda bezig met interieur en het verzamelen van mooie, soms extravagante, objecten. Altijd op zoek naar het perfecte design object, kunstwerk of gewoon goede rommelmarkt vondst. Haar stijl kenmerkt zich door het mixen van stijlen (vintage, art deco, Hollywood Regency, hedendaags design), het gebruik van exclusief en goedkoop naast elkaar en gedurfd kleurgebruik. Humor is onmisbaar in het interieur en stijl wordt niet bepaald door de bankrekening! Met haar gezin woont ze in een oud huis vlakbij de kust; hier dient haar gezin als proefkonijn voor alle design grillen! Manda houdt zich bezig met styling, het schrijven van blogs (voor o.a voor magpiehomes) en haar eigen site waar unieke vondsten alsmede styling projecten worden aangeboden. Volg Manda ook op Instagram.

  5 reacties op “Kleur bekennen met een roze bank in huis”

  1. Petra schreef:

   De eerste bank is Jefferson van Alexander Lervik. Gemakkelijk via Google Images op te sporen. 🙂 http://www.skandiform.com/products/easy-chairs-sofas/jeffersson-sa-274/

  2. Manda schreef:

   Hi Petra, dank en je hebt gelijk! Ik denk dat er hier iets fout is gegaan !
   Gelukkig was jij wek wakker!
   Manda

  3. Manda schreef:

   Hi Gina,

   Thanks en fijn dat je het leuk vond!
   groetjes,
   Manda

  4. Chiene schreef:

   Hallo. Ik heb een vraagje! Vanwaar is de laatste bank?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu