Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kleine woonkamer inrichten - Een ruimte vol inspiratie - Interior Junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 15-04-2024

  Kleine woonkamer inrichten: zo creëer je ruimte in een klein huis

  Go big or go home! Dewi is niet bang om in haar kleine appartement gebruik te maken van grote meubels: “Omdat ik klein woon, betekent dat natuurlijk niet dat ik alleen maar kleine meubels heb”. Nee, in haar huis pakt ze het groots aan. Een kleine woonkamer inrichten? Ja daar weet ze wel raad mee. Neem een kijkje in deze ruimte vol met woonkamer inspiratie.

  Neem een voorbeeld aan haar DIY televisiemeubel die over de gehele lengte van de woonkamer is bevestigd. Ook koos ze voor een grote eettafel zodat vrienden en familie gewoon lekker een hapje kunnen eten wanneer ze langs komen.

  Door goed te kijken naar de ruime die je hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote bank of een flinke eettafel. Als je dit combineert met kleinere meubels en passende accessoires, dan kan dit zelfs een ruimer effect geven dan wanneer je de ruimte vult met kleine meubels. Beperk je niet tot de muren, een poef midden in de woonkamer is net zo leuk! En nog een tip: door te kiezen voor neutrale tinten, oogt de ruimte optisch ook een stuk ruimer. Zo wordt een kleine woonkamer inrichten een makkie! 

  kleine woonkamer inrichten

  kleine woonkamer inspiratie

  Nog meer inspiratie voor een kleine woonkamer inrichten?

  De komende dagen vind je nog één andere woontip uit het huis van Dewi én gisteren stond de eerste woontip online: zo maak jij je slaapkamer bohemien proof. Meer weten over Dewi en kleine woonkamer inspiratie uit haar prachtige appartement? Volg Dewi op Instagram.

  MeghanMeghan is Grafisch Vormgever en Style advisor en komt uit Rotterdam. Naast haar overweldigende kledingkast is ze altijd bezig met schuiven in huis, nieuwe sferen creëren en woon ideeën bedenken. Overal gaat de camera mee naar toe want ze weet immers nooit of er iets inspirerend voorbij komt. Ze droomt van een prachtig herenhuis, maar is best tevreden met haar jaren negentig huis. Favoriete woonstijl? Scandinavisch met een toevoeging van kleur. Volg Meghan op Instagram of via haar website Woonstof.

  2 reacties op “Kleine woonkamer inrichten: zo creëer je ruimte in een klein huis”

  1. Martijn Ensink schreef:

   Goede tips om voor grote gebaren te gaan. En de lichte kleuren helpen natuurlijk ook een handje mee 🙂

  2. Asena schreef:

   Handig zo die televisie aan de muur! Normaal gesproken ben ik fan van een mooi dressoir, maar door de televisie aan de muur creëer je weer extra ruimte.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu