Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Kijkje in de zwarte keuken van Kirsten - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  16 november, 2018

  Kijkje in de zwarte keuken van Kirsten

  De keukentours die ik de afgelopen maand maakte, zijn jullie vast en zeker niet ontgaan. Na die van Karlijn, Chantal en Laura is het nu de beurt aan de robuuste zwarte keuken van Kirsten welke volstaat met planten. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat ze fulltime met planten werkt. Tijd voor een nieuwe keukentour… 

  Kirsten woont samen met haar vriend en twee zoontjes in een nieuwbouwhuis in Nieuwveen. Dat de keuken zwart zou worden, stond meteen al vast, hoewel haar vriend het wel even slikken vond. Toch past zo’n zwarte keuken goed in een huis waar voornamelijk de mannen het voor het zeggen hebben. Gelukkig is Kirsten haar interieurstijl ook stoer, zodat ze alle vrijheid had om de keuken samen te stellen.

  In deze video vertelt Kirsten meer over haar zwarte keuken en vind je meer kiekjes van haar huis…

  Meer keuken inspiratie opdoen, vergeet dan zeker niet even een kijkje te nemen op de website van Bruynzeel Keukens waar je nog veel meer video’s en blogs vol inspiratie vindt. Hou mijn site in de gaten, want er komen nog twee keukentours online. Vergeet je ook niet gratis te abonneren op het Interior Junkie YouTube kanaal voor heel veel wooninspiratie.

  * Dit is een inspirerende samenwerking met Bruynzeel Keukens. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu