Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

In de wolken door deze fluwelen fauteuil - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  13 maart, 2018

  In de wolken door deze fluwelen fauteuil

  Oké, dit begint een beetje uit de hand te lopen… ik heb al ongeveer tien artikels geschreven over banken en stoelen die bekleed zijn met fluweel en ik zal minderen, écht!  Maar ik vind nu een fluwelen DRAAI fauteuil. Die kon ik dus niet aan jullie voorbij laten gaan. Dat snap je zeker wel, toch?

  Deze fauteuil is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waaronder oudroze. Maar aangezien ik echt te veel schrijf over de combinatie fluweel en oudroze neem ik nu even de blauwe variant als voorbeeld. Ook mooi, al zeg ik het zelf.

  Deze blauwe fluwelen fauteuil meet 72x67x69 cm en weegt zestien kilo (voor als je ‘m nog eventjes naar boven moet tillen). Je kan deze fauteuil natuurlijk midden in je kamer zetten om er mee te pronken, maar hij staat natuurlijk ook mooi bij een make-up tafel of in een leeshoek. Wil je lekker met contrast spelen? Zet deze stoel dan op een licht kleed met effen kleur. Hierdoor wordt het direct de eyecatcher van je huis. Ik steek het niet onder banken of stoelen: ik zie mezelf in deze fluwelen fauteuil al zitten én draaien. Wat jij?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu