Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hypotheekleken opgelet! Win je eigen housewarming - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Hypotheekleken opgelet! Win je eigen housewarming

  Op huizenjacht? Spannend! Want misschien zit jij binnenkort wel in je nieuwe droomhuis. Maar bij een huizenjacht krijg je ook taaie stof voor je kiezen; het kiezen van de juiste hypotheek. Wacht dus vooral even met je toekomstige huis in je hoofd inrichten. Bij deze een spoedcursus hypotheken én een hele leuke winactie…

  Misschien ga je voor de tweede keer een huis kopen. Of wellicht koop je je allereerste huis. Ben je in loondienst of ben je juist eigen ondernemer? En hoeveel worden je maandlasten? Allemaal vragen die door je hoofd spoken als je op zoek bent naar je nieuwe droomhuis. Dat terwijl je je het liefst wilt bezighouden met het uitzoeken van een nieuwe bank, een kek behangetje, in de weer wilt met kleurenstaaltjes en je eigenlijk al alle woonbladen hebt ingeslagen op zoek naar nieuwe woontrends (al dan niet mijn blog hebt afgespeurd voor heel veel wooninspiratie!).

  Wacht dus vooral even met die kleurstaaltjes…

  Het is onvermijdelijk dat bij een huizenjacht heel veel administratieve rompslomp komt kijken. Niet leuk, wél noodzakelijk. Bij hypotheekgesprekken ging alle informatie vaak bij mij het ene oor in en het andere oor uit. Goed is om je van tevoren al een beetje in te lezen over welke hypotheken er allemaal zijn, wat het verschil nou precies is, hoeveel geld je kunt lenen voor een eventuele verbouwing en wat nou eigenlijk je maandlasten worden. Belangrijk ook: wat kun je maximaal lenen om dat ene droomhuis te kunnen kopen? En als je ‘m eenmaal hebt, hoeveel geld kun je dan in een bouwdepot stoppen om te kunnen verbouwen?

  Zelf ga ik voorlopig geen nieuw huis kopen, maar ik weet dat veel mensen om mij heen bezig zijn met hun huizenjacht.

  Duizelen al die hypotheekvragen bij jou ook? MUNT Hypotheken maakte met Britt Dekkers een reeks video’s speciaal voor hypotheekleken, een soort van spoedcursus hypotheken. En scroll vooral even naar beneden voor die winactie…

  Win de house warming van je leven!

  Ben jij op huizenjacht en kun je niet wachten om je nieuwe droomhuis te betrekken? Bij een nieuw huis hoort natuurlijk ook een housewarming. Wil jij een volledig verzorgde housewarming winnen, check dan de Facebookpagina van Hypotheekleek, like de video en laat weten in een reactie waarom jij er eentje verdient (vergeet ook niet even: #hypotheekleek).

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

   

  * Dit is een inspirerende samenwerking met MUNT Hypotheken. Door samen te werken met merken kan Interior Junkie blijven bestaan. Thanks voor de support. 


  Eén reactie op “Hypotheekleken opgelet! Win je eigen housewarming”

  1. Marian schreef:

   Wij wachten inmiddels anderhalf jaar op ons nieuwbouwhuis en de kosten lopen nu aardig op. Onlangs bleek ik ongepland zwanger van de 3e, dus we moeten nu ook meteen de zolder gaan aanpakken. Een housewarming kan ik dus nu wel op mijn dikke buik schrijven ?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu