Huizentour in het stulpje van Sascha vol met retro parels

Sascha en haar vriend Martijn wonen in Dordrecht in een super knus huis. In hun huis siert een zachtroze muur gecombineerd met de mooiste vintage en retro items. Neem een kijkje in dit huis waar menig retroliefhebber jaloers op zou zijn. Kom binnen…


Sascha is naast haar werk altijd bezig met interieur, maar niet alleen in haar eigen huis. Regelmatig kun je haar vinden op markten waar ze met een kraampje vol toffe interieuritems staat. Haar droom is om ooit een eigen winkeltje te beginnen. Op haar instagram Opslag Verliefd deelt ze foto’s van haar favoriete spullen voor in huis, maar leuke interieurwinkels komen ook voorbij. Kortom, Sascha ademt interieur!

dsc_1623
dsc_1630
dsc_1633

Hoe zijn jullie aan dit huis gekomen?
“Al een tijd stond ik ingeschreven bij een woningbouwvereniging en daar had ik veel punten gespaard. Toen ik op dit huis reageerde, zeiden ze me dat ik eerste keus had. We zijn gaan kijken en hebben direct ja gezegd.”

Hoe ging het inrichten?
“Best goed, alleen ik moet wel een beetje rekening houden met mijn vriend. Hij vindt niet dat er een pauwenstoel in huis hoeft te staan. Daar hebben we soms wel even wat gesprekken over. Maar over het algemeen laat hij me vrij in hoe ik het inricht.”

dsc_1656
dsc_1638
dsc_1642

Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
“Mijn interieurstijl is vintage met karakter en veel licht.”

Wat is je meest dierbare stuk in huis?
“De pauwenstoel natuurlijk! Mijn vriend vindt de stoel verschrikkelijk maar ik laat ‘m graag hier staan.”

dsc_1674
dsc_1678
dsc_1676

Waar zit je het liefst in huis?
“Op m’n plekje op de bank bij mijn favoriete kussens van How About Frankie.”

Wat staat er nog op jullie woonwensenlijstje?
“Best veel. Eigenlijk wil ik de onderste lat van mijn keuken nog licht schilderen en een nieuwe bank; deze vind ik niet bij de rest van het interieur passen. En mijn roze muur wil ik anders, ik twijfel nog tussen groen en marmer.”

dsc_1663
dsc_1673

 

Beeld via Wendy/Style Day
wendy

Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

Reageer ook