Huizentour in het kleurrijke huis van Annemarie

Zat je ook zo te smullen bij de huizentour bij Annemarie en haar gezin in Groningen? Omdat er zoveel leuks te zien was, splitsts ik deze huizentour in twee delen, waarvan dit deel twee is. Kijk rond in haar huis en laat je verassen door de gave dingen die je kunt doen met vintage items!

Annemarie van het Instagram account, Keep On Styling weet heel goed wat ze mooi vindt. Ze woont met haar man en vier kids in het centrum van de stad Groningen. De basis in haar huis is wit, want Annemarie houdt van veel licht in huis. Dit mixt ze op een eigenwijze manier met heldere kleuren waardoor het interieur aandoet als Scandinavisch paleisje met veel frisse kleuren.

Annemarie deelt haar creativiteit graag met iedereen en daarom heeft ze haar Instagram en blog; Keep On Styling in het leven geroepen. Maar dat is nog niet alles, als je net als Annemarie ook van die toffe items voor in huis wilt kun je terecht op haar webshop Retroloekie.

DSC_0580

Door de vele leuke hoekjes in Annemarie haar huis zijn er zo veel mooie foto’s gemaakt dat ik de binnenkijker in tweeën heb gesplitst.  Deel 1 is het ook zeker waard om even te bekijken. Hierin komen de bovenverdieping, met twee slaapkamers en het kantoor van Annemarie voorbij. Hopelijk doen jullie bij het zien van de foto’s net zoveel inspiratie op als ik.

DSC_0583
DSC_0596

Hoe ging het inrichten?
“Dat ging best goed, want alle ruimtes hebben echt een functie dus we wisten al vrij snel waar alles moest komen te staan. En binnen die ruimtes verander ik vaak de meubels en accessoires van plek zoals je kunt zien op mijn Instagram. Ook sliepen de kindjes het eerste jaar met elkaar op één kamer maar na een jaar kwam het appartement boven ons vrij en toen hebben we dat erbij gekocht. We hadden toen nog wat meer ruimte en iedereen kreeg een eigen slaapkamer.”

DSC_0692
DSC_0604

Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
“Vintage met modern. Fris vintage zou ik het noemen. Want ik houd niet van bruin en te donker, maar wel van frisse lichte kleuren. Soms geef ik oude spullen een likje verf waardoor je soms niet gelijk ziet dat het oud is. Hiervan laat ik ook vaak DIY’s zien op mijn Blog.”

DSC_0598
DSC_0599

Wat zijn je favo woonwinkels?
“Ikea dan eigenlijk toch, en natuurlijk kringloop winkels, én de Scandinavische winkels zoals Søstrene Grene en Flying Tigers.”

DSC_0592
DSC_0590
DSC_0620

Wat staat er nog op jullie woonwensenlijstje?
“Nou ja een bank waar we gezellig met zijn zessen op kunnen zitten. En een wens van mij is een grote keuken, maar dat zal nog wel een aantal jaren duren.”

DSC_0642
DSC_0631
DSC_0636

wendy

Een fotografe met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. In de toekomst wil ze tekst en fotografie combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Volg Wendy via haar website Style Day én Instagram.

1 reactie

Sabrina -

Erg mooi interieur! Lekker licht en fleurig. Al zou ik bij de tweede foto wel een ander vloerkleed uitgekozen hebben, maar dat is persoonlijke smaak natuurlijk.

Reageer ook