Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  25 september, 2018

  Hoe gaaf: een wand van sloophout

  Vind jij een wand van sloophout ook om te smullen? Ik spotte er eentje in het huis van Jeroen en zijn gezin uit Overveen. Ik dacht in eerste instantie dat ik hier te maken had met een echte Piet Hein Eek, maar niets bleek minder waar. Deze liet Jeroen zelf op maat maken. Mooie woonkamer inspiratie!

  Ik hou van sloophout! In mijn vorige huis had ik een hele eethoek ervan, inclusief een houten bankje die ik liet bekleden met oude postzakken. In mijn huidige Haarlemse stulpje staat al een hele mooie houten eettafel, maar toch droom ik nog altijd van de Crisistafel van Piet Hein Eek. En zo’n wand van sloophout die Jeroen heeft, wil ik nu ook.

  Hoe fijn is het om iemand te kennen die handig is? En dan ook iemand die zo’n wand van sloophout kan maken. Door de wand te maken van de grond tot aan het plafond oogt de lage ruimte nét wat hoger. Daarnaast matcht al dat sloophout perfect bij de oude houten balken, maar wordt de ruimte wel weer industrieel door de gietvloer. Heel benieuwd wat jullie van deze wand van sloophout vinden…

  Hoe gaaf: een wand van sloophout

  Meer zien van deze wand van sloophout?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen komen er nog drie woontips online, met als kers op de taart de volledige hometour, zowel de fotoshoot als de video, die vrijdag live gaat. Wil je nog meer van Jeroen zien, volg hem dan op Instagram

  Bekijk hier de woontip van gisteren:

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Kae Sutherland in Amsterdam:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu