Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Terwijl ik deze post tik, lurk ik aan een kokosnoot uit eigen tuin, zit ik aan een robuuste houten tafel, hoor ik tegelijkertijd de golven in de zee en het water van de vele fonteintjes kletteren in een van de vele vijvers én vraag ik me af of ik zo een duik in het zwembad of in de zee neem.. Tja, hier op Bali staat de tijd eventjes stil!

  Villa Ibiza ligt tussen de bekende badplaats Lovina en het dorpje Seririt in en is nog een ‘broekie’ op Bali; vorig jaar was de bouw klaar. De eigenaresse is Nederlands en verhuurt dit huis via Airbnb. Een maand voordat ik samen met De Grote Liefde ons tropische avontuur begon, spotte ik dit prachtige stulpje pas. En dat terwijl ik al maanden op zoek was naar Interior Junkie waardige huisjes op Bali. Twee andere huisjes op Bali (één in Seririt en één in Canggu) waren al geboekt en je begrijpt dat het niet lang duurde voordat ik op de ‘reserveringsknop’ drukte. Binnen een seconde had ik huisje nummer drie geboekt. All mine for a week!

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Verkoelend zeebriesje
  Afgelopen maandag kwam ik hier aan na een superheet weekje in Singapore. Het verkoelende zeebriesje hier op Bali vind ik dan ook heerlijk. Deze droomvilla telt twee slaapkamers, twee badkamers, een ruime keuken, drie toiletten en een tuin van 700m2. Drie boeddha’s ‘bewaken’ het fort vanaf het strand en twee vanaf de entree, in de avond waakt beveiliger Putu over het terrein en overdag vertroetelen huishoudster/chefkok (ja met recht een chefkok!!) Kadek en tuinman Madé ons. En bij aankomst kregen we beiden een mooie bloemenslinger, een heerlijk vers geperst fruitsapje en een compleet diner (mét saté) om onze vingers bij af te likken.

  Interior Junkie HQ is verplaatst naar deze villa. Wat is dat heerlijk werken zeg, zo met uitzicht op zee! Maar toch blijft het lastig om achter mijn computer te blijven..

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Chillen in de Bali benong
  Eén ding is zeker: eigenaresse Jacqueline heeft smaak. Het interieur is stunning. Niet teveel toeters en bellen: in de woonkamer vind je een heerlijke loungebank met een spierwitte kastenwand waar Balinese kunst in staat, buiten zijn er genoeg plekjes om te chillen met als favoriet de Bali benong (Balinees rusthoes a.k.a chillhoekje) pal aan het strand. Af en toe komen er wat lokale kinderen langs bij het muurtje om even te spieken, puur uit nieuwsgierigheid. En als je wilt, kun je armbandjes en kettinkjes kopen van lokale verkopers die ook graag gewoon even een praatje met je willen maken. Aan het einde van de dag zie je vanaf de Bali benong een zonsondergang om stil van te worden..

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Ook heel fijn: het huisje komt met een compleet Sonos systeem zodat je hier je eigen feestje (tot op zekere hoogte dan) kunt bouwen. Je begrijpt dat we hier niet weg willen, maar helaas.. Huisje twee op Bali is in aantocht. Daar later meer over.. Ik heb ook even een video gemaakt met de coole Canon 5D mark III camera die ik tijdens deze trip te leen heb.

  BALI27 BALI26 Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  BALI29 BALI31

  Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali

  Beeld: Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com gemaakt met de Canon 5D mark III

  2 reacties op “Heerlijk toeven in een droomvilla op Bali”

  1. Jacqueline schreef:

   Whou Elisah wat een mooie blog en foto’s. Ik ben er echt even stil van.

   Bedankt dat jullie voor eventjes onze gasten wilden zijn.

   Hartelijke groet,

   Jacqueline

  2. Marcel Talsma schreef:

   Al veel foto’s gezien van de villa, maar het filmpje geeft helemaal goed weer hoe het is. Ik was even op Bali.
   Wat een paradijsje en wat leuk beschreven en gefilmd!
   Complimenten.
   Marcel

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu