Happy new year!

En toen was het ineens geen 2017 meer… Wat gaat een jaar snel, helemaal als je je bedenkt dat je én een enorme verbouwing achter de rug hebt én een Toscaanse bruiloft. Ik wil jullie allemaal een happy 2018 wensen vol geluk, liefde en natuurlijk een stunning interieur!

Op Stories heb ik mijn highlights van het afgelopen jaar gedeeld: van designreisjes naar Milaan, matrassen testen op Ibiza, flaneren op Capri en taartjes eten in Riga tot aan eindelijk mijn designheld ontmoeten, De Grote Verbouwing, meerdere WC Make-Overs, menig filmploeg in mijn huis én natuurlijk mijn perfect gestylede Toscaanse bruiloft.

Maak er dit jaar weer moois van! Ik vind het sowieso leuk om na vijf jaar nog steeds mijn woonverslaving met jullie te delen. Zonder jullie bezoekjes aan mijn blog had ik dit nooit fulltime kunnen doen. Op een nieuw jaar vol wooninspiratie.

Liefs,

Elisah

Reageer ook