Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  12 juli, 2018

  Glampen tussen de luipaarden | Namibie reisvlog #5

  Nadat ik bekomen was van die olifant midden in de nacht ging onze reis in Namibie dwars door het Etosha National Park richting ons volgende pareltje: glampen tussen de luipaarden, leeuwen en giraffen. Wederom weer een verblijf om nooit meer te vergeten en dat had niet alleen met het interieur te maken…


  Meer over mijn reis naar Namibie weten? Ik plaats binnenkort een artikel met reistips op mijn blog.
  Niets missen van mijn video’s vol wooninspiratie abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu