Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Ga eens voor Marokkaanse tegels in de keuken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  30 november, 2020

  Ga eens voor Marokkaanse tegels in de keuken

  De razend populaire Marokkaanse tegel is geglazuurd en met de hand gemaakt. Elk tegeltje is dan net even wat anders, zodat je een speels effect krijgt. Je hebt ze in het vierkant, maar ook rechthoekig, dus voor elk wat wils. Nina uit Amsterdam heeft Marokkaanse tegels in de keuken en koos voor roomwitte. Mooi…

  Marokkaanse tegels zijn zo mooi! Je geeft er een muurtje meteen een boost mee. Jaren geleden mocht ik een middagje ‘spelen’ met deze prachtige tegels en schreef daar zelfs een blog over. De tegels zien we heel vaak in de badkamer, maar net zo mooi zijn Marokkaanse tegels in de keuken, wat Nina dus onlangs deed.

  De één vindt dat ongelijke prachtig, de ander gaat liever voor tegels die allemaal netjes egaal op de muur zitten. Hoe dan ook: bij Nina staan deze Marokkaanse tegels in de keuken prachtig. Ze koos voor roomwitte Marokkaanse tegels in de keuken en anders dan normaal bevestigde ze deze verticaal. Zo benadruk je meteen de lengte van de muur. Ook in voor tegels als deze? Je kunt ze ook in visgraatpatroon leggen (zoals Michelle uit Amsterdam deed!) of ‘steens’, zoals de bakstenen in een huis. Heel benieuwd wat jouw voorkeur heeft.

  https://www.interiorjunkie.com/marokkaanse-tegeltjes-alles-wat-je-erover-wilt-weten/
  https://www.interiorjunkie.com/marokkaanse-tegeltjes-alles-wat-je-erover-wilt-weten/
  https://www.interiorjunkie.com/marokkaanse-tegeltjes-alles-wat-je-erover-wilt-weten/

  Meer zien van deze Marokkaanse tegels?

  Goed nieuws, want de komende anderhalve week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Nina? Volg haar dan op Instagram via haar eigen account en die van haar bedrijf Manana Manana.

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour bij Nancy uit Haarlem:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu