Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Drie keer raden waar in deze keuken de afzuigkap zit... - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-06-2024

  17 oktober, 2016

  Drie keer raden waar in deze keuken de afzuigkap zit…

  Het is even goed zoeken, maar na drie keer kijken, vond ik ‘m dan eindelijk; deze afzuigkap van Novy zit namelijk niet boven het aanrecht, maar erin. Erin! En dat is fijn want dan hoef je ook niet meteen tegen zo’n lelijke afzuigkap aan te kijken. Handig!

  Mijn zoektocht naar de ideale afzuigkap voor in mijn nieuwe droomhuis is al een tijdje bezig. En nog steeds weet ik niet welke ik moet nemen. Wel ben ik er over uit dat ik geen standaard exemplaar wil, maar een design afzuigkap, alsof het een kunststuk in huis is. Eentje die er juist niet uit ziet als een functioneel item. De afgelopen weken schreef ik al over de Cloud en de Mood afzuigkap en nu stuitte ik op een nieuw, bijzonder exemplaar, namelijk De One. Eentje waar je even naar moet zoeken. Letterlijk.
  Pronken in de keuken met een design afzuigkap
  De One is een design afzuigkap en kookplaat in één uitgevoerd in een mooi, zwarte jasje van opaak glas. De afzuigkap zit namelijk in het midden van de kookplaat in en zuigt tijdens het koken de kookdampen meteen op. Net als de Cloud en de Mood afzuigkappen is de One ook super stil zodat je nog eens een goed gesprek kunt voeren tijdens het koken of ondertussen naar je favoriete serie kunt kijken. Na het koken verdwijnt deze design afzuigkap in de kookplaat, alsof ‘ie er nooit is geweest (ook ideaal met schoonmaken!).
  Pronken in de keuken met een design afzuigkap Pronken in de keuken met een design afzuigkap

  Voor de keukenprinses

  De kookplaat zelf is een inductiekookplaat met vier octagonale zones met een vermogen tot 3700W per zone. Daarnaast beschikt de kookplaat door de automatische bridgefunctie over twee extra grote kookzones (ik hou van wokken!) die ideaal zijn om iets op te grillen (hamburgers bijvoorbeeld, mijn andere favoriet). Door de afzuigkap hoef je niet nog eens dagenlang na te genieten van de luchtjes in huis én is het goed voor je energierekening omdat lucht niet meer naar buiten afgevoerd moeten worden
  Wat vinden jullie van deze design afzuigkappen?
  * Dit is een inspirerende samenwerking met Novy.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu