Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doen: je bed pimpen met een budgetproof hemel - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 25-06-2024

  Doen: je bed pimpen met een budgetproof hemel

  Een dromerige look voor in de slaapkamer creeer je in een mum van tijd met een hemel, niet alleen in de babykamer (zoals in die van Oliver) maar ook in je eigen slaapkamer. De dromerige hemel van Liselotte lichtte ik onlangs uit, maar de budgetproof hemel van Ellen mag er ook zeker wezen. En ook dit keer weer gemaakt van gordijnen.

  We kennen allemaal de welbekende hemels, die helaas ook best prijzig zijn. Ik vind het dan ook zo inspirerend dat veel het gewoon zelf maken. Want met een beetje creativiteit kun je veel moois voor in huis maken, zoals dus een budgetproof hemel. Ellen ging in de weer met twee gordijnen en bevestigde deze gewoon aan twee gordijnroedes licht en rechts van het bed aan het plafond. Ze koos voor vitrage wat meteen voor een romantische look zorgt en legde aan beide kanten de gordijnen in een knoop. Maar je kunt, zoals ik eerder liet zien bij Liselotte, natuurlijk ook kiezen voor een mooi touw. Heel benieuwd of je na het zien van deze budgetproof hemel thuis zelf ook aan de slag gaat.

  Doen: je bed pimpen met een budgetproof hemel
  Doen: je bed pimpen met een budgetproof hemel
  Doen: je bed pimpen met een budgetproof hemel

  Meer zien deze budgetproof hemel en meer uit het huis van Ellen?

  Goed nieuws, want de komende week komen er nog meer woontips online met als kers op de taart de volledige hometour (zowel de foto- als videoshoot) die volgende week vrijdag online staat. Wil je nog meer weten over Ellen? Volg haar dan op Instagram

  Bekijk hier een eerdere woontip uit het huis van Ellen:

  Bekijk hier de woontips uit het huis van de vorige hometour bij Hanne uit Haarlem:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu