Doen! Een botanische mobile boven de eethoek

Van de week spotte ik op de vt wonen & design beurs deze geweldige eethoek. Wat meteen opviel, was niet alleen die robuuste houten tafel met boomstammen om op te zitten, maar de botanische mobile erboven. En sindsdien krijg ik ‘m niet meer uit mijn hoofd. Tja, je zult maar zo’n eethoek hebben…

Ik vind dit een geniaal idee voor een dinner party thuis (en die zijn er regelmatig bij mij thuis). Natuurlijk zijn we niet allemaal gezegend met een hoog plafond, maar dit idee is ook zeker toe te passen voor je eethoek, ook als je geen hoog plafond hebt en het hoeft natuurlijk ook niet op zo’n grote schaal als hieronder. Je kunt bijvoorbeeld een gaaspaneel kopen bij de bouwmarkt, deze met kettingen bevestigen aan het plafond en verschillende bladeren eraan vastmaken met touw, zoals ook hier gedaan is. En het leuke: je kunt natuurlijk ook bloemen gebruiken, hoewel deze natuurlijk zonder water wel snel verwelken, maar wellicht wel leuk voor een dagje. Ik ben helemaal fan van dit idee. Jullie?

Doen! Een botanische mobile boven de eethoek
Doen! Een botanische mobile boven de eethoek

Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

 

Reageer ook