Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hoera! Ik sta in de Viva 400 - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 11-12-2023

  Hoera! Ik sta in de Viva 400

  Dat was nog eens fijn terugkomen van mijn honeymoon: ik sta namelijk in de Viva 400 en ben dus genomineerd voor de Viva 400 Award in de categorie Creatieven. Ik vind dit extra leuk omdat ik, toen ik net was begonnen met Interior Junkie, ook in deze lijst stond. Zeer vereerd!

  Nu, vijf jaar later, dus weer. Ik vind het weer zo ontzettend leuk. Toch weer een beetje eer van al het harde werken. Ik ben genomineerd in de categorie ‘Creatieven’ samen met nog veel andere, inspirerende vrouwen. Je kunt op mij stemmen via deze link als je vindt dat ik die Viva 400 Award verdien. Maar eigenlijk ben ik al heel erg blij met een plekje in de lijst. Super veel zin in de uitreiking op 23 november. Ik pak mijn feestjurkje alvast uit de kast…

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu