Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Doe eens gek en ga voor color block op je lockerkast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 05-03-2024

  23 april, 2018

  Doe eens gek en ga voor color block op je lockerkast

  De welbekende lockerkast is niet weg te denken in huis. Bij mij pronkte jarenlang een lockerkast in de woonkamer en verhuisde deze naar mijn thuiswerkplek in mijn nieuwe huis. Ik heb er eigenlijk nooit aan gedacht ‘m een likje verf te geven, totdat ik dit idee vond. Hoe leuk is het om je lockerkast te verven?

  Te verven is sowieso een geniaal idee, maar een color block had ik zelf nog niet eens aan gedacht. Deze lockerkast heeft een zachtroze tintje versus vrolijk okergeel. Eigenlijk zijn het gewoon twee naast elkaar, maar het idee is ontzettend leuk om hiermee zelf aan de slag te gaan thuis, toch?

  Doe eens gek en ga voor color block op je lockerkast

  Beeld gevonden via:

  Norsu Interiors

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu