Nieuwe aanwinst: Lockerkast

 

Nieuw in mijn interieur: een industriële vintage lockerkast.

Wie jarig is trakeert niet alleen, maar krijgt ook! Deze mooie lockerkast mocht ik afgelopen augustus uitpakken. En wat ben ik er blij mee. Al tijden zocht ik de perfecte verweerde lockerkast. Met succes. Dit exemplaar kocht ik bij Van Dijk & Ko in Amsterdam Noord, een van mijn favoriete woonwalhalla’s. Ik kom hier minstens eens per maand om even rond te snuffelen. Laatst werd er een Pastoe bureautje voor m’n neus verkocht dus je snapt dat ik er een nieuw project (én obsessie) bij heb…

© Elisah Jacobs

3 reacties

Van Dijk en Ko -

Wij zijn wel vaker een beetje laat maar wat staat hij mooi!!

interiorjunkie -

Haha, iets van 5 jaar 😉 Maar beter te laat…

Eline -

Wat een geweldige winkel is Van Dijk en Ko! Bedankt voor de tip!
En mooie kast inderdaad!

Reageer ook