Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Nieuwe aanwinst: Lockerkast - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-05-2024

  Nieuwe aanwinst: Lockerkast

   

  Nieuw in mijn interieur: een industriële vintage lockerkast.

  Wie jarig is trakeert niet alleen, maar krijgt ook! Deze mooie lockerkast mocht ik afgelopen augustus uitpakken. En wat ben ik er blij mee. Al tijden zocht ik de perfecte verweerde lockerkast. Met succes. Dit exemplaar kocht ik bij Van Dijk & Ko in Amsterdam Noord, een van mijn favoriete woonwalhalla’s. Ik kom hier minstens eens per maand om even rond te snuffelen. Laatst werd er een Pastoe bureautje voor m’n neus verkocht dus je snapt dat ik er een nieuw project (én obsessie) bij heb…

  © Elisah Jacobs

  3 reacties op “Nieuwe aanwinst: Lockerkast”

  1. Eline schreef:

   Wat een geweldige winkel is Van Dijk en Ko! Bedankt voor de tip!
   En mooie kast inderdaad!

  2. Van Dijk en Ko schreef:

   Wij zijn wel vaker een beetje laat maar wat staat hij mooi!!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu