DIY: budgetproof onderzetters van kurk

Dat kurk al een tijdje onmisbaar is voor in huis hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Vandaar dat ik deze budgetproof DIY voor jullie maakte. Het leuke van deze DIY is dat je er bijna niets voor nodig hebt. Waarschijnlijk hoef je er niet eens de deur voor uit en heb je het gewoon in de kast liggen.

Wat heb je nodig?!

  • Kurken onderzetters.
  • Watervaste stift.
  • Tape.

DIY: budgetproof onderzetters van kurk

Stap 1

Begin met het afplakken van de vormen die je op de onderzetter wilt hebben. Dit kan van alles zijn, wees creatief. Gebruik eventueel een malletje voor rondje vormen. Op deze manier worden de lijnen mooi strak.

DIY: budgetproof onderzetters van kurk

Stap 2

Nu komt het leukste; inkleuren! Ik gebruikte een zwarte watervaste stift omdat dit goed past bij een industrieel interieur, mijn favoriet. Wil je het wat rustiger houden, gebruik dan bijvoorbeeld witte verf of voor een feestelijk tintje glitterverf.

DIY: budgetproof onderzetters van kurk

Stap 3

Het voordeel van watervaste stift is dat het ontzettend snel droogt. Aangezien ik altijd meteen resultaat wil zien en weinig geduld heb, vind ik dit ideaal. Verwijder voorzichtig het tape. Et voila: je hebt nu je eigen gepimpte onderzetter. Op naar de volgende!

DIY: budgetproof onderzetters van kurk

Stap 4

Pak een glas, loop naar de koelkast en schenk een lekker wijntje in voor jezelf. Deze heb je wel verdiend namelijk. Ik ben erg benieuwd naar jullie creaties! Laat je het me even op Facebook zien als het af is?!

Tip

Ook leuk is deze DIY die Gabriela ooit maakte; maak een onderzetter van touw.

DIY: budgetproof onderzetters van kurk

natasja

Natasja is 27 jaar en happy in love. Ze is afgestudeerd interieuradviseur en haar eigen woonstijl is te omschrijven als stoer, strak, tijdloos, sfeervol en licht. Haar ultieme tip voor ieder interieur; denk groots. Natasja is dol op gezelligheid en kan ontzettend genieten van some quality-time for herself. Verder is deze interior junkie gek op lekker eten en schuift dan ook graag aan bij de fijnste restaurants. Want ja, ook de liefde van de vrouw gaat door de maag, so what? Als echte chocoholic is dit haar motto; life is like a box of chocolatesenjoy!

Reageer ook