Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

De kracht van een betonnen vloer - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  De kracht van een betonnen vloer

   

  Een betonnen vloer is industrieel, modern, robuust en al een aantal jaren populair voor in huis. Beton is op vele manieren te realiseren in je interieur.
  Zo kun je kiezen voor een vloer die bestaat uit gegoten beton. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een gietvloer met een betonnen look of kun je je vloer verfen met speciale betonverf. Deze verf is slijt en kras vast en verkrijgbaar in erg veel grijstinten. Laat je echter wel altijd adviseren voor een specialist of het mogelijk is om dit toe te passen op jouw vloer. Laat je inspireren door onderstaande beelden.
   

  Machteld schreef eerder over:

  Machteld (19) is derdejaars studente Interior Design & Styling. Ze is van jongs af aan smoorverliefd op mode en interieur en hoopt van dat laatste haar beroep te maken. Ze ziet het liefst basic interieurs met een rauw randje of een opvallend item. Ook is Machteld gek op de glamourwereld maar vindt af en toe een avondje op de bank stiekem net zo fijn. Oh, en in haar vrije tijd deelt ze ook nog inspirerende afbeeldingen op haar blog. Lees hier alle posts van Machteld.

  3 reacties op “De kracht van een betonnen vloer”

  1. […] dit huis zie, verander ik wel van gedachte. Wat een prachtig huis, zo sereen. Check vooral even de betonnen vloer, de originele ornamenten en de geweldige design meubelstukken. Een top huis. Happy […]

  2. […] viel meteen voor de massieve betonnen vloeren en de zwarte en houten details – heel gaaf in combinatie met de witte wanden in dit […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu