Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Hotspot: Zaansch Faam - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 17-04-2024

  22 mei, 2014

  Hotspot: Zaansch Faam

  Hotspot: Zaansch Faam

  Als je als woonliefhebber afreist naar Zaandam is de kans groot dat de reden van je Zaanse bezoek iets te maken heeft met woonwalhalla Loods 5. Maar dat is niet langer je enige Zaanse hotspot…

  Want als je dan toch in de beurt bent vergeet dan zeker niet langs te gaan bij het liefste, warmste en mooiste winkeltje in Zaandam, Zaansch Faam. Daar waar nieuw, vintage en handgemaakt spullen samensmelten in de eclectische atmosfeer van dit heerlijke winkeltje.

  Al maanden fietste ik uit werk, helaas na sluitingstijd, langs de steeds veranderende en super inspirerende etalage. Je kunt je wellicht voorstellen dat mijn verwachtingen bij iedere keer dat ik even stopte om de nieuwe etalage te bewonderen, groeide.

  Afgelopen week stapte ik dan eindelijk naar binnen en moest het meteen met jullie delen. De winkel is een collage van bijzondere vondsten. Of het nu gaat om vintage, opgeknapte interieur knapperds, mooie merken en handgemaakte lieverds voor thuis, Willemien (net zo gezellig als de winkel zelf) heeft het voor je gevonden en uitgestald.

  Ik ben fan! Zaansch Faam is ook leuk om op Facebook te volgen.

  Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam Hotspot: Zaansch Faam

  Tamara schreef eerder over:

  TamaraTamara (26) studeert mediastyling aan Academie Artemis, in het hartje van Amsterdam. Eerder ronde zij de studie in- & outdoorstyling in Hoorn af. Ze is gelukkig als ze mooie dingen maakt, nog gelukkiger als haar creaties mensen inspireren, helpen en blij maken. Haar kleine appartementje en haar kleine studentenportemonnee maakt haar een kei in ‘meer met minder’. Ze is verslaafd aan washi tape, de kringloopwinkel en mooie illustraties. Wonen vindt ze het mooiste werkwoord, persoonlijk het belangrijkste bijvoeglijk naamwoord en trend is zonder twijfel het meest interessante zelfstandig naamwoord. Tamara studeert dit jaar af en is wat ‘workinglife’ betreft klaar voor de start.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu