Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Creëer extra opbergruimte met een kast tot aan het plafond - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  Creëer extra opbergruimte met een kast tot aan het plafond

  Heb je een gezin, dan komt het volgende je vast en zeker bekend voor: zoveel mensen in huis en te weinig bergruimte. Wat te doen? In het huis van Pien uit Haarlem spotte ik een enorme kast in de eethoek die reikt tot aan het plafond. Zo wordt de ruimte optisch langer én heb je meteen extra opbergruimte te pakken. Handig.

  Een kast op maat is wel een investering, maar het heeft wel voordelen: je kunt geheel naar eigen smaak een kast laten maken, het zo duur of goedkoop mogelijk maken door het gebruik van materialen (walnoothout is bijvoorbeeld veel duurder dan beuken of misschien wil je wel eentje van staal of met glazen deuren) én omdat je er dus eentje op maat laat maken, heb je niet iets in huis wat een ander ook heeft.

  Creëer extra opbergruimte met een kast tot aan het plafond

  Pronkkast

  In deze enorme kast van Pien zijn in het onderste gedeelte alle troepjes weggewerkt, erboven creëerde ze een soort van pronkkast met koffietafelboeken, een verzameling opaline vaasjes (daar snel meer over), een stolp en nog meer bijzondere snuisterijen. Door de kast niet alleen maar deuren te geven en de plankjes te laten verspringen, wordt het ontwerp luchtiger en heb je minder het idee tegen een enorm blok aan te kijken. Ik vind dit echt een geniaal ontwerp en droom sinds deze shoot al een paar weken van zo’n ontwerp…

  Creëer extra opbergruimte met een kast tot aan het plafond

  Nog meer opbergruimte tips zien uit dit huis?

  Krijg jij ook geen genoeg van dit huis? Goed nieuws, want de komende dagen vind je nog meer opbergruimte inspiratie uit het huis van Pien met als kers op de taart de volledige huizentour die vrijdag live gaat, zowel de fotoshoot als de video. Wil je nog meer van Pien zien, volg haar dan op Instagram. 

  Bekijk hier de woontips uit de vorige hometour van het bohemian stulpje van Sabine:

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Eén reactie op “Creëer extra opbergruimte met een kast tot aan het plafond”

  1. Amy schreef:

   Kasten tot aan het plafond zijn echt supermooi! Persoonlijk zou ik ze niet in een donkere kleur nemen, dat maakt de kamer meteen een pak donkerder. Als de andere meubels ook zo donker zijn kan dit wel mooi zijn met een witte muur. Leuke post!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu