Close

Geef je interieur een boost met mijn online interieurstyling cursus INTERIORBOOTSCAMP

Binnenkijken in een voormalige bakkerij - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • Interior Junkie

  04-07-2022

  9 augustus, 2016

  Binnenkijken in een voormalige bakkerij

  Dit schattige huisje dat voorheen dienst deed als bakkerij is 45m2 groot en staat in het pittoreske centrum van Oudorp. Bewoners Patricia en Koen knapten het from scratch op en er is nu een prachtig huisje van gemaakt, zowel van binnen als van buiten ademt het sfeer! Kom maar binnen…

  Patricia is net afgestudeerd als interieur stylist en heeft dit prachtige stulpje helemaal naar haar smaak ingericht. Ze wonen er inmiddels bijna een jaar met haar vriend en beiden hebben inmiddels helemaal hun draai gevonden.

  Hoe zijn jullie aan dit huis gekomen?
  “Koen’s vader had in dit pand vroeger een bakkerij. Toen hij de bakkerij sloot, heeft hij het pand niet verkocht maar het in tweeën verdeeld. Toen we vertelden dat we wilden gaan samenwonen, bood Koen’s vader aan om hier te gaan wonen. Die kans grepen we met beiden handen aan want het is een prachtig huisje en het ligt op een goede plek.”

  Hebben jullie altijd al klein willen wonen?
  ”Nee we hebben hier niet doelgericht op gezocht. Dit huisje is precies groot genoeg voor ons tweetjes.”

  DSC_0659

  DSC_0625

  Hoe ging het inrichten?
  ”We hebben eerst gekeken naar hoe we de ruimte wilden indelen en wat het handigst was qua indeling.  Daarna hebben we de meubels gekocht, omdat we de grote meubels zoals een bank en tafel nog niet hadden konden we deze precies op de ruimte afstemmen.”

  Hoe kun je je interieurstijl omschrijven in een paar woorden?
  ”Mijn stijl is een mix tussen vintage en industrieel. Gelukkig vindt Koen bijna alles goed in huis dus ik kan me lekker uitleven in accessoires en meubels.”

  DSC_0634 DSC_0636

  Wat is je meest dierbare stuk in huis?
  ”Dat is absoluut het naaikastje van mijn moeder, ze wilde het kastje bijna wegdoen! Toen ik dat hoorde, zou ik bijna samenwonen met Koen dus dat kwam mij goed uit. Ik heb het in een mooi kleurtje geschilderd en nu staat hij mooi in de woonkamer als pronkstuk.”

  Waar zit je het liefst in huis?
  ” Bijna altijd zit ik met een tijdschrift op de bank of kijk ik televisie. Ook knutsel ik veel en dat doe ik aan de keukentafel, die ligt dan ook regelmatig vol met m’n creaties, haha.”

  DSC_0652 DSC_0640

  Wat zijn je favo woonadresjes?
  ”Dat is Loods 5, daar kun je echt voor alles terecht en ze hebben ook een webshop waar waar ik soms voor inspiratie op kijk.”

  Wat staat er nog op je woonwensenlijstje?
  “Het andere gedeelte van dit huis, waar nu nog een bedrijf in zit, bij ons gedeelte betrekken. Dan is het ook groot genoeg voor als we in de toekomst kids krijgen.”

  DSC_0647 DSC_0657

  Beeld:

  Wendy

  wendy

  Een ontwerpster met buitengewoon veel liefde voor interieur. Zo zou Wendy, die uit het pittoreske dorpje Winkel komt, zich omschrijven. Momenteel studeert ze met veel liefde en passie Fotografie aan de Akademie Vogue. In de toekomst hoopt ze ontwerp en fotografie te kunnen combineren. De komende tijd zal zij al haar interieur tips en tricks met jullie delen.  Daarnaast mag Wendy zichzelf de komende twee maanden dé Interior Junkie proof stagiaire noemen. Volg Wendy via haar website én Instagram.

  4 reacties op “Binnenkijken in een voormalige bakkerij”

  1. Isis schreef:

   Dag,
   Ik vroeg me af welke kleur je op de muur hebt, achter de bank?! We hebben dezelfde bank gekocht en kleurt erg mooi zo samen! Mooie en sfeervolle inrichting ook verder!!

  2. Chaa schreef:

   Hoi! Waar komt de bank vandaan?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu