Binnenkijken bij Lindsay

Binnenkijken bij Lindsay

De nieuwste binnenkijker namens Interior Junkie staat deze maand in Cosmopolitan. Kom binnen..

Voor mijn tweede productie bezocht ik freelance styliste Lindsay waar ze samen met haar vriend woont in een wel erg kleurrijk huis om de hoek van het stadscentrum in Breda. Het appartementencomplex valt namelijk op door de kleurrijke raampartijen in de woon- en slaapkamers. Dat zorgt voor een speels effect in huis. Het interieur van Lindsay en haar lief zelf is vintage gecombineerd met Scandinavisch design (haar favo merken: House Doctor en Hay) en een aantal vondsten uit Los Angeles waar ze een een tijdje hebben gewoond.

Haar werk als stylist komt in haar huis sterk naar voren. Zo is Lindsay altijd bezig met nieuwe hoekjes creëren: “Dan komt echt de stylist in me los.” Bekijk hieronder wat foto’s die ik maakte van haar huis. Voor het volledige artikel verwijs ik je naar de nieuwste Cosmo (februarinummer). Enjoy!

Binnenkijken bij Lindsay

Zicht op de keuken en eethoek vanuit de woonkamer

Zicht op de keuken en eethoek vanuit de woonkamer

“Venice Beach in L.A is voor mij de allerleukste plek op aarde. Daarom moest deze print, die ik kocht bij Firefly, mee naar Nederland. De lamp is van Kartell en de vaas is van House Doctor gekocht bij ANNA + NINA. De Gun Plate is van Pols Potten en kreeg ik cadeau

 

“De hangstoel van Casa Maria was de allereerste aankoop van het huis. Die had ik al tijden op het oog. Het kleed is van designoutlet Smaak in Breda.“

“De hangstoel van Casa Maria was de allereerste aankoop van het huis. Die had ik al tijden op het oog. Het kleed is van designoutlet Smaak in Breda.“

“Ik viel direct voor de badkamer en suite hoewel het ’s ochtends – als de een nog in bed ligt – niet zo praktisch is. De plaat is van Scotch & Soda en kreeg ik van een vriend die hier werkt.”

“Ik viel direct voor de badkamer en suite hoewel het ’s ochtends – als de een nog in bed ligt – niet zo praktisch is. De plaat is van Scotch & Soda en kreeg ik van een vriend die hier werkt.”

 

"Op de eettafel van Loods 5 staan zwarte en koperen kandelaars van HAY en IKEA. De kristallen variant kocht ik op de jaarlijkse brocantemarkt in Lille die ik standaard elk jaar bezoek met een groep vrienden. De glazen bak is van House Doctor.”

“Op de eettafel van Loods 5 staan zwarte en koperen kandelaars van HAY en IKEA. De kristallen variant kocht ik op de jaarlijkse brocantemarkt in Lille die ik standaard elk jaar bezoek met een groep vrienden. De glazen bak is van House Doctor.”

“De buikfles is nu een echt trend in woonland, maar deze komt gewoon van zolder.  Hij lag jarenlang onder een dikke laag stof bij mijn schoonvader. De ronde houten tafel kocht ik bij Twenty Four, de witte houtstronk is van Loods 5.”

“De buikfles is nu een echt trend in woonland, maar deze komt gewoon van zolder. Hij lag jarenlang onder een dikke laag stof bij mijn schoonvader. De ronde houten tafel kocht ik bij Twenty Four, de witte houtstronk is van Loods 5.”

“Het nachtkastje kocht ik bij Loods 5. Het roze sprei komt van een vintagemarkt vandaan.”

“Het nachtkastje kocht ik bij Loods 5. Het roze sprei komt van een vintagemarkt vandaan.”

 

Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

Nog meer binnenkijkers van eigen hand:

Beeld © Elisah Jacobs

0 reacties

Nannette -

Leuke binnenkijker met vooral leuke details!

Ailis -

Hey wat leuk, Breda!

Xandra -

Wat weer een leuke binnenkijker, mijn favo onderdeel van de website. Ik krijg er zoveel inspiratie van!

Annick -

Waar is de woonkamer en keuken?

Danielle -

Wow, heel cool! Een aantal van deze items staan ook op mijn wishlist, haha!

Reageer ook