Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijken bij Lindsay - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 23-02-2024

  25 januari, 2014

  Binnenkijken bij Lindsay

  Binnenkijken bij Lindsay

  De nieuwste binnenkijker namens Interior Junkie staat deze maand in Cosmopolitan. Kom binnen..

  Voor mijn tweede productie bezocht ik freelance styliste Lindsay waar ze samen met haar vriend woont in een wel erg kleurrijk huis om de hoek van het stadscentrum in Breda. Het appartementencomplex valt namelijk op door de kleurrijke raampartijen in de woon- en slaapkamers. Dat zorgt voor een speels effect in huis. Het interieur van Lindsay en haar lief zelf is vintage gecombineerd met Scandinavisch design (haar favo merken: House Doctor en Hay) en een aantal vondsten uit Los Angeles waar ze een een tijdje hebben gewoond.

  Haar werk als stylist komt in haar huis sterk naar voren. Zo is Lindsay altijd bezig met nieuwe hoekjes creëren: “Dan komt echt de stylist in me los.” Bekijk hieronder wat foto’s die ik maakte van haar huis. Voor het volledige artikel verwijs ik je naar de nieuwste Cosmo (februarinummer). Enjoy!

  Binnenkijken bij Lindsay

  Zicht op de keuken en eethoek vanuit de woonkamer

  Zicht op de keuken en eethoek vanuit de woonkamer

  “Venice Beach in L.A is voor mij de allerleukste plek op aarde. Daarom moest deze print, die ik kocht bij Firefly, mee naar Nederland. De lamp is van Kartell en de vaas is van House Doctor gekocht bij ANNA + NINA. De Gun Plate is van Pols Potten en kreeg ik cadeau

   

  “De hangstoel van Casa Maria was de allereerste aankoop van het huis. Die had ik al tijden op het oog. Het kleed is van designoutlet Smaak in Breda.“

  “De hangstoel van Casa Maria was de allereerste aankoop van het huis. Die had ik al tijden op het oog. Het kleed is van designoutlet Smaak in Breda.“

  “Ik viel direct voor de badkamer en suite hoewel het ’s ochtends – als de een nog in bed ligt – niet zo praktisch is. De plaat is van Scotch & Soda en kreeg ik van een vriend die hier werkt.”

  “Ik viel direct voor de badkamer en suite hoewel het ’s ochtends – als de een nog in bed ligt – niet zo praktisch is. De plaat is van Scotch & Soda en kreeg ik van een vriend die hier werkt.”

   

  "Op de eettafel van Loods 5 staan zwarte en koperen kandelaars van HAY en IKEA. De kristallen variant kocht ik op de jaarlijkse brocantemarkt in Lille die ik standaard elk jaar bezoek met een groep vrienden. De glazen bak is van House Doctor.”

  “Op de eettafel van Loods 5 staan zwarte en koperen kandelaars van HAY en IKEA. De kristallen variant kocht ik op de jaarlijkse brocantemarkt in Lille die ik standaard elk jaar bezoek met een groep vrienden. De glazen bak is van House Doctor.”

  “De buikfles is nu een echt trend in woonland, maar deze komt gewoon van zolder. Hij lag jarenlang onder een dikke laag stof bij mijn schoonvader. De ronde houten tafel kocht ik bij Twenty Four, de witte houtstronk is van Loods 5.”

  “De buikfles is nu een echt trend in woonland, maar deze komt gewoon van zolder. Hij lag jarenlang onder een dikke laag stof bij mijn schoonvader. De ronde houten tafel kocht ik bij Twenty Four, de witte houtstronk is van Loods 5.”

  “Het nachtkastje kocht ik bij Loods 5. Het roze sprei komt van een vintagemarkt vandaan.”

  “Het nachtkastje kocht ik bij Loods 5. Het roze sprei komt van een vintagemarkt vandaan.”

   

  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram

  Nog meer binnenkijkers van eigen hand:

  Beeld © Elisah Jacobs

  6 reacties op “Binnenkijken bij Lindsay”

  1. Danielle schreef:

   Wow, heel cool! Een aantal van deze items staan ook op mijn wishlist, haha!

  2. Annick schreef:

   Waar is de woonkamer en keuken?

  3. Xandra schreef:

   Wat weer een leuke binnenkijker, mijn favo onderdeel van de website. Ik krijg er zoveel inspiratie van!

  4. Ailis schreef:

   Hey wat leuk, Breda!

  5. Nannette schreef:

   Leuke binnenkijker met vooral leuke details!

  6. Amber Feld schreef:

   Hallo! Wat prachtig allemaal ? ik wil mijn pols potten bord ook graag aan de muur hangen! Ik ben al een hele tijd op zoek naar een ophangsysteem hiervoor! Deze ziet er erg mooi uit! Mag ik vragen waar deze vandaan komt?

   Bedankt!
   Vriendelijke groet,
   Amber Feld

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu