Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Binnenkijken bij blogger Yara - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 21-05-2024

  21 februari, 2014

  Binnenkijken bij blogger Yara

  Binnenkijken bij blogger Yara
  Het nieuwste nummer van Cosmopolitan met mijn binnenkijker bij Yara is uit. Hier alvast een sneak peak..

  Yara kennen we natuurlijk allemaal van haar blog This Chick’s Got Style, haar werkzaamheden voor ELLE en haar altijd vrolijke uitstraling. Nu wist ik dat ze de bewoonster is van een geweldig appartement in Westerpark (Amsterdam). Daar moest en zou ik een binnenkijker schieten. Niet alleen omdat Yara’s kledingkast om te watertanden is, maar ook haar Amsterdamse stulpje welke ze in drie woorden als ‘clean, Scandinavisch en industrieel’ omschrijft.
  “Ik kan redelijk obsessed zijn met dingen. Niet alleen met kleding, maar ook in huis. Ik ben een schrijver en bladenmeisje at heart en ben altijd met woord bezig. In mijn interieur vind je dan ook veel inspirerende quotes, ingelijst, met washitape aan de muur of in mijn kaartenrek. Als ik eenmaal de juiste quote heb gevonden – ik kan soms maanden op zoek – voel ik me zielsgelukkig. Ik hoef niet perse een peperdure designbank. Het allerbelangrijkst is dat ik thuis tot rust kom en me er veilig en gelukkig voel.”
  Haar nieuwste woonproject? Een inspiratiekamer inclusief walk-in closet (tijdens de publicatie van de binnenkijker, heeft ze die kamer af!). Kijk hieronder mee naar wat snapshots uit haar woning. Voor de rest moet je de nieuwste Cosmopolitan doorbladeren. Enjoy!
  Binnenkijken bij blogger Yara

  “In het schilderij staat een zin uit het nummer ‘Slapeloze nachten’ van The Opposites. Het is een ontwerp met waterverf van illustratrice Roxanne Dekker. De lamp kocht ik bij Tiger in Stockholm, de hand is van HAY, de lijsten zijn van HEMA en IKEA. De letter is van Sissy-Boy Homeland die in een regenbui op de fiets verroeste. Daar werd hij nog mooier van!”

  “In het schilderij staat een zin uit het nummer ‘Slapeloze nachten’ van The Opposites. Het is een ontwerp met waterverf van illustratrice Roxanne Dekker. De lamp kocht ik bij Tiger in Stockholm, de hand is van HAY, de lijsten zijn van HEMA en IKEA. De letter is van Sissy-Boy Homeland die in een regenbui op de fiets verroeste. Daar werd hij nog mooier van!”


  “Het kleed kocht ik online via XCarpets, een site die one of a kind kelims verkoopt. De locker stond ooit op een middelbare school, de bank en de print zijn van IKEA. Stiekem droom ik van een kunstwerk van de Amerikaanse Leigh Viner. Zij maakt prachtige mode-illustraties.”

  “Het kleed kocht ik online via XCarpets, een site die one of a kind kelims verkoopt. De locker stond ooit op een middelbare school, de bank en de print zijn van IKEA. Stiekem droom ik van een kunstwerk van de Amerikaanse Leigh Viner. Zij maakt prachtige mode-illustraties.”


  “Het kaartenrek komt bij de Dotshop vandaan en zit vol met polaroidfoto’s, kaarten met inspirerende quotes en foto’s uit de oude doos. Ook zit er een thank you note van Chanel in die ik kreeg na het bezoeken van een perspresentatie. Die moest erin.”

  “Het kaartenrek komt bij de Dotshop vandaan en zit vol met polaroidfoto’s, kaarten met inspirerende quotes en foto’s uit de oude doos. Ook zit er een thank you note van Chanel in die ik kreeg na het bezoeken van een perspresentatie. Die moest erin.”


  “De dino kocht ik in een melige bui bij Action. Hij is zo lelijk dat hij bijna kunstzinnig wordt en door de kleuren heeft hij iets weg van Proenza Schouler. Hij matcht mooi bij de doos waar mijn Chaneltas in zat. De print maakte ik zelf en lijstte hem in. Dit is echt mijn Parijs hoekje.”

  “De dino kocht ik in een melige bui bij Action. Hij is zo lelijk dat hij bijna kunstzinnig wordt en door de kleuren heeft hij iets weg van Proenza Schouler. Hij matcht mooi bij de doos waar mijn Chaneltas in zat. De print maakte ik zelf en lijstte hem in. Dit is echt mijn Parijs hoekje.”


  “De kaars is van H&M Home, daar heb ik voorraden van in de kast staan. Ze kosten slechts €4,95. Het krukje kocht ik bij Raw Materials. De ingelijste print is van de Zweedse Therese Sennerholt. Ik heb lang nagedacht over welke print ik nam. Eenmaal geleverd was ik dolblij.”

  “De kaars is van H&M Home, daar heb ik voorraden van in de kast staan. Ze kosten slechts €4,95. Het krukje kocht ik bij Raw Materials. De ingelijste print is van de Zweedse Therese Sennerholt. Ik heb lang nagedacht over welke print ik nam. Eenmaal geleverd was ik dolblij.”


  “Elke ochtend kijk ik tegen deze kaart van Sukha aan. Mijn hart smelt van zulke kaarten. Het zijn kleine levenslessen. De spreuk gaat over kansen in het leven die je moet grijpen. Het klembord is van HEMA.”

  “Elke ochtend kijk ik tegen deze kaart van Sukha aan. Mijn hart smelt van zulke kaarten. Het zijn kleine levenslessen. De spreuk gaat over kansen in het leven die je moet grijpen. Het klembord is van HEMA.”


  “De papieren rietjes zijn van Kikkerland, een New Yorks merk dat je bij Strand West in Utrecht vindt. Het klembord is van IKEA, de voorraadpotten van H&M Home en de handzeep en handlotion van Sissy-Boy Homeland. Het bakje eronder is ook van H&M Home.”

  “De papieren rietjes zijn van Kikkerland, een New Yorks merk dat je bij Strand West in Utrecht vindt. Het klembord is van IKEA, de voorraadpotten van H&M Home en de handzeep en handlotion van Sissy-Boy Homeland. Het bakje eronder is ook van H&M Home.”


  “De flamingo is het hipste beest dat er bestaat en ik doe lekker mee met deze trend. Dit glas is van IKEA, de rest is helaas kapot. De bakjes zijn van Pols Potten en de servetten van H&M Home. De prints komen van website Society6. De keramieken bekers zijn van Seletti.”

  “De flamingo is het hipste beest dat er bestaat en ik doe lekker mee met deze trend. Dit glas is van IKEA, de rest is helaas kapot. De bakjes zijn van Pols Potten en de servetten van H&M Home. De prints komen van website Society6. De keramieken bekers zijn van Seletti.”


  “Het krukje is van Raw Materials. De vaas tikte ik op de kop bij Action.”

  “Het krukje is van Raw Materials. De vaas tikte ik op de kop bij Action.”


  Yara aan haar eettafel

  Thanks Yara voor het warme onthaal!


  Volg mijn interieurspinsels ook op Twitter Facebook Pinterest Instagram
  Nog meer binnenkijkers van eigen hand:

  © Elisah Jacobs
   

  2 reacties op “Binnenkijken bij blogger Yara”

  1. Lauriëtte schreef:

   Wat een geweldig huis! Vooral het kaartenrek en alle inspirationele posters zijn super!

  2. […] Binnenkijken bij blogger Yara. […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu