Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Balinese deur met bijzondere print - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  2 juni, 2015

  Balinese deur met bijzondere print

  Deze Balinese deur kocht ik bij een lokale ambachtsman iets buiten Ubud. Gede is een echte kunstenaar en maakt de mooiste meubelstukken en woonaccessoires. Naast functioneel is het vooral ook een kunstwerk voor in huis. Net zoals deze Balinese deur.

  Zelf kocht ik er ook eentje in een mooie azuurblauwe kleur. De bruine nam ik mee naar Nederland om te verkopen. Eigenlijk zit er een enorme lijst om een authentieke Balinese deur, maar ja, dat past natuurlijk niet in Nederlandse huishoudens. Daarnaast vond ik het juist leuk om alleen de luiken te gebruiken als kunst voor aan de muur. Stal ‘m dan ook tegen de muur aan, in de gang bijvoorbeeld of in de woonkamer als eyecatcher. Of wat dacht je van in de slaapkamer. Ik ben er nog altijd verliefd op en hoop dan ook dat deze bruine versie een mooi plekje krijgt.

  Balinese deur met bijzondere print

  Let wel: er zitten kleine beschadigingen op de deur (dit komt door het verschepen). De prijs is hier dan ook op aangepast. Bekijk de foto’s hieronder dan ook goed. Je mag altijd even langskomen om te kijken als je serieus interesse hebt. De deur is 1.79cm lang en 64 cm breed.

  Heb je interesse? Mail mij dan info@interiorjunkie.com o.v.v. ‘Balinese deur, €450’. Let op: deze deur moet je wel zelf ophalen bij mij thuis in Amsterdam.

  IK BEN INMIDDELS VERHUISD NAAR HAARLEM, DUS OPHALEN IN HAARLEM!!

  Balinese deur met bijzondere printBalinese deur met bijzondere print Balinese deur met bijzondere print Balinese deur met bijzondere print Balinese deur met bijzondere printBalinese deur met bijzondere print

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu