Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 22-07-2024

  3 juni, 2015

  Kunst, koffie en lekker eten @ ArtDeli

  In voor kunst, design en lekker eten? Dan is ArtDeli in Amsterdam een aanrader. De naam zegt het eerlijk gezegd al.. Dit is een ontmoetingsplek voor kunst-, design- en foodliefhebbers in een  monumentaal pand om te smullen.

  Binnen vind je o.a een expositieruimte met wisselende expo’s van kunstenaars en ontwerpers én een gezellige bar van ontwerper Lex Pott. Maar er is veel meer leuks te beleven hier. Wat dacht je van een heerlijke keuken voor ‘cultural bites’ én een designwinkel waar merken als Studio Roex, Toiletpaper en Seletti te koop zijn. Heel fijn! Een nieuwe manier van kunst beleven, dus.

  Speciaal voor de opening is de expositie ‘De stille kracht’ te zien bestaande uit schilderijen, installaties, sculpturen en foto’s van kunstenaars Martha Kamminga, Goof Kloosterman en Ciro Duclos. ArtDeli is een het initiatief van kunsthistoricus Jessica Voorwinde die eerder werkte voor het Mondriaanfonds. De ideale stop voor cultuurliefhebbers met een rammelende maag! Zeker een aanrader voor als je de hoofdstad bezoekt.

  Waar, wat, hoe?
  Rokin 93 in Amsterdam
  www.art-deli.nl

  Kunst, koffie en lekker eten @ ArtDeliKunst, koffie en lekker eten @ ArtDeli Kunst, koffie en lekker eten @ ArtDeli

  Eén reactie op “Kunst, koffie en lekker eten @ ArtDeli”

  1. […] Boysen Lorenzen wel zien. Door het gebruik van een neutraal kleurenpalet knallen haar kleurrijke kunstobjecten er nog meer […]

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu