10x groene wallpapers om mee te pronken

Dat groen in huis (mijn) favoriet is, dat is al even bekend. En ook in 2016 blijven planten en bloemen helemaal in, maar sinds kort krijgt deze trend concurrentie. Ik ben namelijk gefascineerd door allerlei soorten wallpapers.  Hoe leuk is het dan, om deze twee trends te combineren.

Fantastische wallpapers met hoge bomen, met een prachtig landschap in perspectief of juist een bloemetjes behang. Ik heb zelf geen behang in huis hangen, maar door al deze mooie inspiratiebeelden krijg ik steeds meer zin om behang uit te zoeken. Welke is jouw favoriet?

Psssst… er zit één afbeelding tussen, waar het groen niet een behangetje is, maar echte bloemen en planten. Zie jij welke wallpaper het is?

10x groene wallpapers om mee te pronken

10x groene wallpapers om mee te pronken
10x groene wallpapers om mee te pronken
10x groene wallpapers om mee te pronken
10x groene wallpapers om mee te pronken

Beeld gevonden via:

Muralswallpaper

Lees hier alle posts van Renate.

Renate

Renate is een vormgever, of, zoals ze het in het Engels nog beter kunnen zeggen: ‘someone who gives shape’. Ze heeft eerst op het Nimeto Utrecht de studie interieuradviseur gevolgd en is hierna in België interieurvormgeving gaan studeren. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf waar ze vorm geeft aan meubels, grafische designs en interieurs. Renate is altijd op zoek naar nieuwe vormen en inspiratiebronnen. Op haar Instagram en haar gelijknamige website kun je haar creativiteit volgen.

10 reacties

J -

Hoi,
Hoe kan ik iets bestellen? En wat is de prijs van de wallpaper met hoge bomen?

Ulrike -

Ik wil ook die met de hoge bomen! Hoe kan ik die bestellen???

Reina -

Wil graag het behang met de hoge bomen hoe moet ik dat bestellen

suzan kloosterman -

Waar kan ik dit behang bestellen.

Christel -

Beste,
Waar kan ik wall papers kopen ik vind de bomen zomooi. Maar weet niet waar ik moet zijn om ze re vinden. Help.
Vriendelijke groet christel

Abu faris -

Please communicate via e-mail, I would like to buy some scenery if allowed ..

Mirjam -

Hal,

Nummer 5 , die met de hoge bomen vind ik Stunning!
Maarrrr…. zou ik het behang ook kunnen aanbrengen op een licht gestucte muur?

Eva -

Hi,

Kunnen jullie mij misschien vertellen waar ik het behang met de bomen van de 5e foto van boven (dus die met het bed en het rozen boektje op het nachtkastje) kan vinden? Ik vind hem super!

Groetjes Eva

interiorjunkie -

Hey Eva

De link staat onderaan in de credits:

Muralswallpaper

Grtjs,
Elisah

Eva -

Wat is credits en waar is dat!😅

Groetjes Eva

Reageer ook