Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

10x groene wallpapers om mee te pronken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 24-02-2024

  3 december, 2015

  10x groene wallpapers om mee te pronken

  Dat groen in huis (mijn) favoriet is, dat is al even bekend. En ook in 2016 blijven planten en bloemen helemaal in, maar sinds kort krijgt deze trend concurrentie. Ik ben namelijk gefascineerd door allerlei soorten wallpapers.  Hoe leuk is het dan, om deze twee trends te combineren.

  Fantastische wallpapers met hoge bomen, met een prachtig landschap in perspectief of juist een bloemetjes behang. Ik heb zelf geen behang in huis hangen, maar door al deze mooie inspiratiebeelden krijg ik steeds meer zin om behang uit te zoeken. Welke is jouw favoriet?

  Psssst… er zit één afbeelding tussen, waar het groen niet een behangetje is, maar echte bloemen en planten. Zie jij welke wallpaper het is?

  10x groene wallpapers om mee te pronken

  10x groene wallpapers om mee te pronken 10x groene wallpapers om mee te pronken 10x groene wallpapers om mee te pronken 10x groene wallpapers om mee te pronken

  Beeld gevonden via:

  Muralswallpaper

  Lees hier alle posts van Renate.

  Renate

  Renate is een vormgever, of, zoals ze het in het Engels nog beter kunnen zeggen: ‘someone who gives shape’. Ze heeft eerst op het Nimeto Utrecht de studie interieuradviseur gevolgd en is hierna in België interieurvormgeving gaan studeren. Tegenwoordig heeft ze haar eigen bedrijf waar ze vorm geeft aan meubels, grafische designs en interieurs. Renate is altijd op zoek naar nieuwe vormen en inspiratiebronnen. Op haar Instagram en haar gelijknamige website kun je haar creativiteit volgen.

  10 reacties op “10x groene wallpapers om mee te pronken”

  1. Eva schreef:

   Hi,

   Kunnen jullie mij misschien vertellen waar ik het behang met de bomen van de 5e foto van boven (dus die met het bed en het rozen boektje op het nachtkastje) kan vinden? Ik vind hem super!

   Groetjes Eva

  2. Mirjam schreef:

   Hal,

   Nummer 5 , die met de hoge bomen vind ik Stunning!
   Maarrrr…. zou ik het behang ook kunnen aanbrengen op een licht gestucte muur?

  3. Abu faris schreef:

   Please communicate via e-mail, I would like to buy some scenery if allowed ..

  4. Christel schreef:

   Beste,
   Waar kan ik wall papers kopen ik vind de bomen zomooi. Maar weet niet waar ik moet zijn om ze re vinden. Help.
   Vriendelijke groet christel

  5. suzan kloosterman schreef:

   Waar kan ik dit behang bestellen.

  6. Reina schreef:

   Wil graag het behang met de hoge bomen hoe moet ik dat bestellen

  7. Ulrike schreef:

   Ik wil ook die met de hoge bomen! Hoe kan ik die bestellen???

  8. J schreef:

   Hoi,
   Hoe kan ik iets bestellen? En wat is de prijs van de wallpaper met hoge bomen?

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu