Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo worden gitaren in huis echte pronkstukken - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 19-06-2024

  2 januari, 2018

  Zo worden gitaren in huis echte pronkstukken

  Voorafgaand aan elke nieuwe huizentour vind je woontips uit het desbetreffende huis. Deze week lichten we het prachtige stulpje uit van mommy & lifestyle vlogger Rachel van De Huismuts. Geen onbekende aangezien ik eerder bij haar binnenkeek (en zij bij mij!). De eerste woontip uit haar huis? Een wand vol gitaren!

  De één gebruikt ze gewoon voor de sier, de ander gebruikt ze ook écht. Alle gitaren in het huis van Rachel en haar man Willem worden ook echt bespeeld. “Willem is totaal niet veeleisend wat betreft interieur, het enige wat hij wilde was zijn Playstation bij de televisie en zijn gitaren binnen handbereik,” aldus Rachel. En zo geschiedde; alle gitaren kregen een mooi plekje aan de muur. Zo kan manlief ze meteen pakken én heeft vrouwlief een inspirerend wandje te pakken.

  Zo worden gitaren in huis echte pronkstukken

  Muurtje vol pronkstukken

  Rachel gaf de gitarenverzameling een mooie plek in het midden van de muur in de woonkamer. Omdat deze muur iets naar voren staat, krijg je optisch meteen een speels effect. Helemaal omdat ze deze wand ook nog eens behing met een kek behangetje. Omdat het behang donker is qua kleur springen de gitaren er nog een extra uit en zie je de wandbeugels waaraan de gitaren hangen bijna niet. Deze wand fungeert ook meteen een scheiding tussen het eetgedeelte en de werkplek.

  Zo worden gitaren in huis echte pronkstukken

  Meer zien van dit stulpje?

  De komende dagen vind je nog twee andere woontips uit het huis van Rachel en Willem met als kers op de taart aanstaande vrijdag 5 januari de complete huizentour op mijn blog. De videotour vind je op mijn YouTube kanaal. Meer weten over Rachel en haar huis? Volg haar dan op YouTube, via haar blog De Huismuts op Instagram.

  Beeld © Elisah Jacobs/InteriorJunkie.com

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu