Close

Mijn online interieurstyling volgen of (online)interieuradvies aan huis boeken?

Zo style je de kleur groen in je interieur - Interior junkie
Menu

Search

 • I like my money right
  where i can see it:

 • 26-02-2024

  Zo style je de kleur groen in je interieur

  Van muren tot aan fauteuils: groen is een kleur die we blijven terugzien in het interieur. En dat is vrij logisch: groen kalmeert, maakt gezellig en geeft je kamer een frisse boost. Ik verzamelde daarom mooie groene plaatjes, zodat je straks zat ideeën hebt om groen op een originele manier terug te laten komen in je huis.

  Een groene tint aan de muur van je kamer geven, is misschien spannend, maar absoluut de moeite waard om een keer te proberen. En dan bedoel ik natuurlijk niet zachtgroen, maar een mooie uitgesproken groene kleur. Een groen kleurtje op de muur zorgt namelijk voor meer dynamiek, een fris sfeertje in je stek én het geeft ook meteen meer rust omdat het je aan de natuur doet denken.

  Wil je aan je kamer een tropische touch toevoegen?

  Ga dan niet voor een groene effen wand, maar voor behang met palmbladeren. Als je niet gelijk een hele muur onder handen wilt nemen, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om alleen enkele groene accessoires in je kamer terug te laten komen. Denk hierbij aan plantjes, kussens, een mooi vloerkleed of een mooie botanische print.

  groen_1

  Groen is een perfecte match met goud

  Dat groen en goud zo goed met elkaar samen gaan, komt omdat deze kleuren goed met elkaar contrasteren. Zo is groen een natuurlijke kleur die we veel terugzien in onze omgeving. Goud is daarentegen een kunstmatige kleur en kom je helemaal niet vaak tegen. Dit verschil in contrast maakt dat de twee zo goed samen gaan. En wat staat het chic voor in huis.

  groen_2

  groen_3

  groen_4

  groen_6

  groen_9

  groen

  groen_8

  groen_9

  groen_10
  Beeld gevonden via:

  1.Pixers  2. Pixers. 3 t/m 5. Essential Home.  6. Coordonné, S.L 7. Lights4fun. 8.  Brabbu Design Forces. 9. Lights4fun. 10. Pixers. 11. Original BTC.

  lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu